Nu e vorba despre "retragere". E vorba despre dimensionare. Parerea mea, a dvs, a oricui altcuiva categoric nu are aplicare in toate cazurile.
insa nu cred ca se aplica la toate cazurile.
Asta e valabil si pentru varianta "lupta" si pentru varianta "mai incearca si altfel"
Este foarte posibil sa va fi dat dreptate si pot sa va mai dau si in multe sau putine alte comentarii. Nu mi-am facut un tel din a nu va da dreptate. Si oricum, nu am nebunia de a crede ca parerea mea, pro sau contra comentariilor dvs, conteza.
Cand sa procedezi intr-un fel si cand altfel, sigur nu-si gaseste raspunsul pe forum. E o chestiune de apreciere personala, uneori de intuitie, de alegere in propria grila etc. Ceea ce eu spun e ca a arunca mereu vina pe celalalt, a-i gasi exclusiv greseli si vinovatii, doar pentru a-ti alimenta "lupta", a vorbi permanent despre drepturile personale, neglijand obligatiile, a crede ca greselile apartin trecutului, doar pentru ca sunt de domeniul trecutului, si ca ele n-au produs nicio consecinta cu SIGURANTA, in opinia mea, nu e drumul corect.
Legile din Romania nu favorizeaza abuzatorul, ci favorizeaza, ca sa zic asa, netransarea niciunei situatii, whatsoever! S'o dam la mijloc e "filosofia" fiecarui raport dgaspc, fiecarei hotarari judecatoresti, fiecarei evaluari psihologice, fiind toate expresia neamului nostru lipsit de exercitiul asumarii si de coloana vertebrala. Asa ca traim toti, uneori avantajandu-ne, alteori dezavantajandu-ne, pe rand, pe fiecare, aceiasi mamaliga tremuratoare si tematoare de orice responsabilitate.