avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Eu sunt dependenta de acest site. Chiar cand sunt plecata din tara fara laptop incerc sa gasesc un calculator cu internet sa vad ce mai ziceti.
Si mi-a placut din prima.
Dar m-am intalnit cu "necredinciosi" care nici nu voiau sa auda de acest/vreun forum si am incercat sa le explic dar degeaba.
Poate mai multa reclama n-ar strica.
Recunosc faptul ca sunt genul de om care apreciaza mai mult criticile constructive decat laudele :) Iar intrebarea de mai sus vine dintr-o nevoie pe care si eu o simt. Aceea de a tine Avocatnet.ro mai departe pe sine, fara sa-l facem sa deraieze intr-o directie sau alta.
Pentru mine Avocatnet.ro a insemnat o cautare a unei nevoi cu cativa ani in urma,iar din 18 septembrie 2009 este o necesitate,un antrenament de punere in aplicare a cunostintelor informationale.

Ceea ce m-a surprins si m-a impresionat in mod placut este faptul ca oameni ajuta alti oameni intru cunoastere.

Poate adaugarea unui filtru (sau o intrebare daca a mai postat acest subiect)atunci cand ,se pune o intrebare pe forum,cred ca este util, pentru ca sunt persoane care posteaza acelasi lucru de mai multe ori.
J H a scris:

Parerea mea este ca, cel putin pe thread-urile pe unde merg eu nivelul juridic al discutiilor a scazut vizavi de ianuarie 2008 cand am ajuns eu pe aici...
Atunci discutiile juridice erau mai ample, argumentele erau de regula numeroase si fundamentate si ca atare mie mi se pareau mult mai interesante. Acum si daca iau temele de pe unde umblu eu la rand, de celel mai multe ori nu vad decat niste raspunsuri stereotipe..
Posibil ca cei care vor informatii sa fie multumiti cu astfel de raspunsuri, insa mie mi se pare ca in general calitatea raspunsurilor a scazut. Ma refer la aspectele si dicutiile strict juridice.

Si mie tot asa mi se pare , dar este un fenomen normal .
La inceput a existat un anumit entuziasm , pe urma avocatii inscrisi pe site si-au dat seama ca trebuie sa mai faca si ei un ban , asa ca este un fenomen natural .
Eu nu m-am inscris pe avocatnet de la inceput , din cauza faptului ca mi s-a parut ca este un forum pentru elite si nu m-am simtit in stare sa fac parte dintr-o asemenea comunitate , mai ales ca eu am tot fost banat pe forumuri pentru delict de opinie .
Ce parere poti sa ai despre un forum unde exista utilizatori careisi bat joc de consultanti si chiar moderatori , si aici ma refer la acei utilizatori care scriu exclusiv cu litere mari , ba unii mai au si pretentie sa primeasca un raspuns imediat , si chiar se ofuscheaza cand nu li se da dreptate ? !
Multa lume nu face distinctia dintre consultanta gratuita si consultanta platita , si nu aprecieaza faptul ca pot beneficia gratuit de mai multe opinii ale unor oameni cu experienta .
Cred ca directia forumului avocatnet este una normala si chiar daca s-a mai diluat din intensitatea raspunsurilor , avocatnet este cea mai :slap: comunitate din internetul romanesc , mai tare decat softpedia .
E a doua opinie pe care o citesc in sensul ca pe site s-a incetinit "turatia motoarelor" la raspunsuri. Am sa va dau propriul meu exemplu, ca sa nu ma intind mai mult decat imi este plapuma.
Nu ma aflu printre consultanti, dar ma pricep binisor intr-un anumit domeniu, ceva peste medie.
Cand am inceput sa raspund la intrebarile puse de altii care nu stiau ce stiu eu, le raspundeam la intrebare, dar voiam sa-i fac si sa inteleaga un lucru sau altul, de ce li se intampla una sau alta si cum ar putea sa rezolve problema. Ma completau sau ma contraziceau ei sau alti co-forumisti, discutia se "incingea" si se termina fie in coada de peste, fie vreunul era avertizat, fie banat, fie omul cu intrebarea chiar intelegea si pleca multumit....
De-a lungul perioadei cat am fost mai activa, intrebarile, in esenta, erau cateva aceleasi, dar cu nuante foarte diferite, ceea ce facea necesar repetarea unor raspunsuri, scriind "la greu" zeci de pagini.
Devenind moderator si dandu-mi-se in mana un instrument banal, dar pe care eu l-am folosit din exasperare, anume incadrarea topicului in "lipicios" sau "articol", am reusit sa mentin aceleasi cateva probleme in fruntea topicurilor (la modul fizic), astfel incat cine intra pe sectiune si are o problema poate citi topicul cu tema problemei lui, lamurindu-se ce are de facut, fie isi aduce contributia la el, dezvoltandu-l cu problema lui....fie isi scrie problema intr-un alt topic, dar in care uneori ii fac trimitere la topicul articol sau lipicios.
Ce vreau sa spun cu asta este ca in timp intervine fenomenul de saturatie, iar textele altadata exhaustive se restrang ca informatie, iar consultantii noi care intra pe site vad ce este in prezent si se adapteaza trend-ului, cu exceptiile de rigoare.
.................
Totusi, vizitand alte sectiuni, nivelul raspunsurilor, mie, ca necunoscator, mi se pare foarte bun. La urma urmei, sa revenim la realitate, sunt niste raspunsuri gratuite care ii orienteaza pe oameni, nu trebuie sa-i si rezolve.......

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)