avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Bună dimineaţa!
Sunt un utilizator relativ nou al acestui site. Am ajuns aici fiindca la orice termen juridic tastat pe google îmi apărea la rezultate avocatnet.ro. Am intrat de curiozitate şi aici am rămas, m-a acaparat. Am încercat să sfătuiesc şi eu utilizatorii, cât de bine am putut, am mai fost completată de alti utilizatori şi consultanţi, am mai completat şi eu pe alţii, mi-am mai îmbunătăţit cunoştinţele. Am avut posibilitatea, ca pe lângă sfaturile juridice ale unora dintre utilizatori şi consultanţi, să-i cunosc mai bine prin mesajele postate în categoria diverse.
Că să nu mă lungesc prea mult: mă simt foarte bine aici, nu-mi mai vine să mai plec şi vă mulţumesc că existaţi.
Dar, am şi două nemulţumiri.... ªtiu că s-a mai discutat pe aceasta temă, dar îmi permit să le mai menţionez şi eu:
1. Sunt deranjante mesajele de tipul: "Da, X are dreptate" sau "Sunt întrutotul de acord cu Y". ªtiu că mesajele care nu aduc un plus de valoare discuţiei sunt interzise conform regulamentului, dar sunt foarte mulţi cei care fac acest lucru.
2. Sunt anumiţi utilizatori care în goana de a da un răspuns nu citesc cu atenţie întrebarea şi răspund total aiurea. ªi acest lucru sunt de părere că nu ajută cu nimic utilizatorul, din contră, mai mult îl nedumireşte.
În ceea ce priveşte nemulţumirea d-lui JH îl înţeleg. ªi mie mi-ar place ca uneori, la întrebările care mă frământă, nu neapărat din neştiinţă, ci mai mult din faptul că primesc păreri contrarii la serviciu, să primesc aici un răspuns competent şi poate, dacă nu cer prea mult, fundamentat juridic.
Cred ca discutia de fata ar trebui sa priveasca si alte aspecte, de exemplu daca sunt benefice discutiile "diverse" de genul ce cantece plac unor utilizatori, amintiri din epoca de aur, epigrame, teme religioase (si nu atat cele de dezbatere ideologica, cat cele pur dogmatice, de genul celor in care doar se marturiseste credinta in Dumnezeu), etc.
Eu zic ca au si ele rostul lor. Adica, pe langa probleme juridice, ar fi cazul sa ne mai si relaxam.
Totusi, ideea mea ar fi pentru pastrarea noutatii si inchiderea celor care devin obisnuinta.
Sincer, pe mine m-a incantat aparitia subiectelor respective. A fost ca si cand m-ar fi trezit cineva din amorteala si a vrut sa ma distreze cu ceva.
Dar (si va rog sa retineti ca vorbesc numai prin felul meu de a fi) am impresia ca unele au ajuns la "saturatie". Adica dupa s-a scris tot ce a fost interesant despre subiectul respectiv, consider ca ar trebui inchis.
FELICITARI AVOCATNET (utilizatori, consultanti, moderatori, administratori)...sunt de putin timp pe forum, dar mi se pare ca acesta urmeaza o directie ascendenta din multe puncte de vedere! =D> se poate si mai bine - doar spre asta tindem toti!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
cum am venit eu pe acest forum : cu timiditate , cu teama ca nu ma voi putea ridica la nivelul cerut

de ce am ramas pe acest forum : pentru ca aici am descoperit niste oameni adevarati, care mai presus de orgolii personale si vanitati , isi consuma timpul si energia incercind sa raspunda, fiecare in functie de disponibilitate ,pregatire , diverselor intreabari

Dar si aici, cel putin asa cred, oamenii in primul rind socializeaza , stau impreuna, se leaga prietenii , simpatii si gasesc ca e normal asa.

Si pentru ca e ca si cum ai avea pe cineva in vizita , cu care discuti de una de alta, gasesc ca e normal sa-i pui o muzica, sa -l servesti cu o cafea, o amintire... ca sa-l faci sa se simta ... acasa .

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)