avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Cu tot respectul pentru conta.ro, nu cred ca ne putem compara ca dimensiuni. :) In plus, pentru oamenii de acolo au fost importanti banii obtinuti pe termen scurt si nu faptul ca trebuie sa tii cu dintii de un proiect pana reusesti sa-l aduci la maturitate. Asa incat... n-o sa ne pierdem identitatea. Fapt care nu ne impiedica sa ne intrebam mereu daca directia in care mergem e buna.
În ceea ce priveşte partea tehnică şi design, articolele şi consultanţa de specialitate nu are ce să nu meargă bine. Pentru că nu implică prea multă subiectivitate :P De aceea cred că singurii care mai pot întuneca atmosfera pe aici sunt chiar utilizatorii. Mai sunt destui supărăcioşi, persoane care nu înghit părerea altuia, utilizatori mai vechi care îi iau pe sus pe cei noi, ironii şi subtilităţi, mai ales la diverse sau la topicurile în cerc închis. Dar aşa e natura omului, nu o vom schimba noi :innocent:
La cât mai multe dezbateri şi subiecte interesante! :vishenka:

Revin cu o editare, pt. că pe pagina următoare se întâmplă exact ce spuneam mai sus că strică atmosfera. Specialiştii de aici (fie ei avocaţi, notari, cons. juridici, contabili etc.) să nu uite niciodată că cel care pune o întrebare nu este un ignorant, ci este un specialist într-un alt domeniu!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters67724, utilizator
Parerea mea este ca directia este buna si satisface foarte multe cerinte.
Oamenii pot afla lucruri care sunt greu de aflat in alte imprejurari.
Si rapiditatea cu care pot primi informatia este demna de luat in seama.
Ma rezum la atata desi se poate spune ca exista mai multe lucruri favorabile pentru useri.
Este a treia oara cand intervin, sper sa nu depasesc limita....

Faptul ca administratorii sunt preocupati
- sa ceara parerea comunitatii;
- sa imbunatateasca aspectul si optiunile din pagini;
- sa raspunda solicitarilor noastre, atunci cand considera ca se aduce un plus de utilitate site-ului;
- intr-o perioada de criza, sa aduca publicitate care sa intretina site-ul;
- sa mentina cu prioritate problematica juridica in atentia "consumatorilor", imbracand-o intr-o haina foarte accesibila si avand grija in acelasi timp sa nu o umple cu zorzoane inutile;
- sa mentina spiritul de comunitate viu, cu intretinerea optiunilor in care membrii acesteia comunica intre ei, stabilesc relatii de prietenie, se apreciaza reciproc...se mai si cearta, mai sunt si avertizati sau banati temporar...:)
- sa supravegheze limbajul;
- sa-si formeze o echipa de moderatori care supravegheaza, la randul lor, mentinerea unui caracter profesionist forumului etc
.............toate acestea ma fac sa cred ca avocatnet, nu numai "ca-si tine rangul", dar ca, am mai spus-o odata, va deveni "greu de ucis".... :)
...........................
Mi-as fi dorit sa gasesc un asemenea site si in domeniul medical, exista asa ceva, dar forumul este un dialog intre bolnavi, ai impresia ca esti intr-o sala de asteptare in fata usilor inchise ale cabinetelor, unde nu e nimeni inauntru.
Prin comparatie, aici usile sunt in permanenta deschise, esti primit, sfatuit.

Este un site bine organizat din start si pe masura trecerii timpului a fost dezvoltat si pastrat echilibrul, ceea ce in ziua de azi este absolut remarcabil.

Nu e vorba de lauda aici, ci de remarca personala ca eu simt acest echilibru pe care ma simt datoare sa-l evidentiez.
De asemenea cred ca acest site "exploateaza" o trasatura a fiecaruia dintre noi (ma refer la specialisti si utilizatorii permanenti), mai mult sau mai putin evidenta, ca dincolo de bani, ne mai dorim sa fim apreciati, evidentiati, onorati, recunoscuti intr-un cuvant. Cuvantul scris releva extrem de bine caracterul fiecaruia dintre noi, plus ca, daca o vrem, si ramane ca atare - scris.

Eu insami am fost un utilizator in cautare de raspunsuri la cateva intrebari care ma framantau, am intrat, mi-a placut si am ramas. Sub ochii mei vad utilizatori noi care doresc sa-si gaseasca locul lor intre cei vechi, din punctul meu de vedere e un lucru imbucurator.

Gata! Site-ul e pe drumul bun si atunci cand voi avea ceva de propus o voi face si in afara vreunei campanii, asa cum am facut-o si pana acum.
Buna intrebare :) si la obiect! :):)
Cel putin de cand activez pe acest site, directia s-a mentinut intotdeauna, a fost constanta, iar rezultatele eforturilor depuse in acest sens, au fost : de la bine la mai bine, apoi din ce in ce mai bine, fapt ce demonstreaza tocmai mentinerea constanta a directiei.
Mai sunt si mici/mari "pietricele" pe drum, dar daca stii unde trebuie sa ajungi si cum intelegi sa parcurgi acest drum, ocolind, inlaturand pietricelele/pietroaiele si uneori, bolovanii, directia se pastreaza, si nu e rau deloc!
Un alt lucru important, si care cred ca asigura intr-o proportie majora succesul acestui site, este faptul ca aproape intotdeauna, propunerile privind schimbarile importante, sunt luate cerandu-se parerea comunitatii avocatnet.Nu o data s-a intamplat sa se renunte la o optiune, sa zicem, datorita faptului ca o mare parte dintre membrii comunitatii (consultanti, moderatori, utilizatori) nu au fost multumiti de aceasta, sau din contra, s-a solicitat introducerea de noi optiuni, si imediat, "surpriza", optiunea a si aparut...iar aici vorbim deja despre existenta notiunii de respect, zic eu:)
Acest fapt, si nu numai, demonstreaza profesionalism din partea administratorilor si intregii echipe avocatnet, respect pentru intreaga comunitate, ceea ce atrage constant, dorinta de perfectionare a consultantilor/moderatorilor/utilizatorilor, dorinta de a se ridica la inaltimea asteptarilor membrilor comunitatii, precum si un mare interes al altor persoane, fata de continutul/activitatile/membrii comunitatii acestui site.
Dovada, se afla chiar in fata noastra ; "550.000. de oameni in octombrie pe Avocatnet.ro". :)
Exista comunicare, interes, motivatie, prietenie, respect ...si lista ar putea continua.Mai exista desigur si momente "delicate", cand anumiti useri pun nervii unora dintre moderatori sau/si administratori "la incercare" insa de obicei aceste momente, sunt depasite , uneori ignorate, si ajung prin a fi uitate.
Dorinta de perfectionare, ce reiese din insasi intrebarea "daca directia in care mergem e buna" cred ca spune totul.
Si daca... se va intampla ca directia acestui site sa nu mai fie cea "buna", cu siguranta ca nu va scapa neobservata la timp.:) astfel incat redresarea sa se faca in timp util, spre binele tuturor celor care cel putin o data pe zi, tasteaza pe google optiunea :avocatnet.ro, si nu sunt tocmai putini=D>

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)