avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Hmmm! Daca directia e buna? Pai sa vedem:
Stiam de existenta dvs. de la prieteni si mi-am creat cont prin Martie anul acesta cu scopul de a fi informat prompt cu orice stire din domeniul legislatiei. Nu stiam de existenta forumului si l-am descoperit cind m-am inscris. La inceput, de fapt o perioada foarte lunga de timp, nu faceam altceva decit sa intru pe alertele primite, sa citesc stirile si sa citesc cele aprox. 5 topicuri (cu comentariile aferente) prezentate pe prima pagina a alertei. Abia din August am inceput sa fac comentarii si sa postez pe forum.
Daca directia nu era buna nu auzeam de dvs. si eventual ramineam la prima faza (citirea alertelor pt. informare). Pot afirma ca directia e buna rau, pentru ca aceasta comunitate este ca aerul pt. mine incit trebuie sa intru in fiecare seara sa-mi iau doza de oxigen.
Cred ca este ceva normal si chiar recomandabil ca, pe linga informatiile cautate, sa pot sa ma destind un pic si sa socializez cu diversi colegi de forum.
Dar pot spune, cu toata convingerea, ca sunt si lucruri care nu-mi plac si care conduc la scaderea calitativa a acestui forum:
- sunt foarte multi utilizatori, consultanti, moderatori, avocati care intervin pe forum numai de dragul de a avea inca un comentariu la activ, fara a veni cu nimic nou in discutia respectiva.
- nu sunt citite cu atentie intrebarile postate si raspunsurile date si acest fapt genereaza discutii contradictorii care produc haos in mintea solicitantilor de informatii
In rest totul este OK si nu in ultimul rind, felicitari!
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters85576, utilizator
Andreea Lisievici a scris:

Cred ca discutia de fata ar trebui sa priveasca si alte aspecte, de exemplu daca sunt benefice discutiile "diverse" de genul ce cantece plac unor utilizatori, amintiri din epoca de aur, epigrame, teme religioase (si nu atat cele de dezbatere ideologica, cat cele pur dogmatice, de genul celor in care doar se marturiseste credinta in Dumnezeu), etc.


Toate au rostul lor,va rog sa nu stergeti nimic,nici un subiect:love2: Nu stiu sa dau raspunsuri la diferite intrebari pentru ca nu ma pricep prea mult,stiu cate putin din fiecare,sunt doar un simplu agent vanzari.O singura problema am avut mai demult,atunci am gasit acest site,am gasit raspunsul dar m-am indragostit de site.Am recomandat site-ul,am adus utilizatori si consultant si acest lucru voi face in continuare pentru ca la asta ma pricep si chiar foarte bine.
Nu trebuie sa fii specialist sau sa excelezi in anumit domeniu ca sa-ti placa de aceasta comunitate.Mie pur si simplu imi place ,va amir si va respect(:hm: am mai folosit candva aceste cuvinte,"va admir si va respect":">)
Va urez viata lunga ....sunteti apreciati..si cu bune si cu rele,nimeni nu poate fi perfect, dar VA IUBESC,:vishenka::love1: sa nu uitati acest lucru.=D>=D>:ok:
Directia este buna si se simte implicarea tuturor in aceasta comunitate.
Nu uitati insa ca dezvoltarea doar in virtual nu este suficienta.
Mai multe genuri de actiuni in real care sa puna in contact face-to-face oamenii vor aduce un mare plus. Poate si genul de intailniri simple informale.Cred ca merita o investitie mai mare in aceasta directie.

Si o rugaminte de ordin tehnic.
Eu primesc foarte multe mesaje pe email. Mi-ar fi util sa am un buton prin care sa aleg optiunea de a nu primi deloc mesaje din topicuri urmarite, stiu ca pot deselecta dar eu de fapt nu vreau sa primesc mesaje de la discutiile in care intru. De ce? Pentru ca oricum intru aproape zilnic si ma uit la ce se mai discuta, nu am nevoie sa mai primesc email ca s-a mai scis un mesaj undeva.
S-ar putea?
Eu cred ca ar fi foarte util daca la un topic pe care-l urmaresc sa nu primesc alerta daca se mai scriu zece mesaje in topicul ala iar eu nu intru deloc in ziua aia , sa pot sa primesc o singura alerta , chiar daca mai sunt scrise 1000 de mesaje la acel topic .
grace_r a scris:

Eu primesc foarte multe mesaje pe email. Mi-ar fi util sa am un buton prin care sa aleg optiunea de a nu primi deloc mesaje din topicuri urmarite, stiu ca pot deselecta dar eu de fapt nu vreau sa primesc mesaje de la discutiile in care intru. De ce? Pentru ca oricum intru aproape zilnic si ma uit la ce se mai discuta, nu am nevoie sa mai primesc email ca s-a mai scis un mesaj undeva.
S-ar putea?


Optiunile in cauza exista deja. Daca raspundeti la o discutie, nu bifati casuta "anunta-ma de raspuns". Daca doriti sa va dezabonati dintr-o data de la toate discutiile urmarite, apasati link-ul "Dezaboneaza de la toatele alertele de forum!", aflat in partea de jos a paginii de alerte din forum:
www.avocatnet.ro/content/con...

Ulterior, daca nu va mai abonati la nicio discutie, nu mai primiti nicio alerta. :)

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)