avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Avocatnet.ro - e buna directia?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Avocatnet.ro - e buna directia?

Am tot tinut sa deschid aceasta discutie de ceva vreme si acum consider ca e momentul. In ultimii ani am ridicat Avocatnet.ro de la statutul de site simplu si l-am adus la statutul de comunitate online.

Dincolo de acest drum, ne-ar interesa in ce masura membrii nostri de astazi recunosc in Avocatnet.ro siteul pe care si l-au dorit. Stiu, traficul mare inseamna ceva. Stiu, numarul de mesaje in forum inseamna ceva. Cu toate astea, e rolul nostru sa ne intrebam mereu daca directia e buna.

Prin urmare:
- ce considerati ca nu mai merge ca odinioara in Forumul Avocatnet.ro? Ce s-a schimbat in rau si ce s-a schimbat in bine?
- ce considerati ca nu va mai reprezinta la actuala comunitate Avocatnet.ro?
- unde am gresit (daca s-a intamplat asta)?

Intrebarile de mai sus sunt genul de lucruri care ar trebui sa ne ajute sa planificam dezvoltarea viitoare a Avocatnet.ro, astfel incat sa reusim sa ne mentinem in dorintele publicului nostru.

Multumim anticipat pentru raspunsuri.:">
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 12 Septembrie 2010
Buna dimineata,
Desi sunt de putin timp pe acest forum FELICITARI Avocatnet!-Administratori,consultanti,moderatori,utilizatori.
Parerea mea este ca directia Avocatnet este una buna,insa intotdeauna exista loc de mai bine!:)
Impreuna cred ca vom reusi sa imbunatatim acest site,sa il aducem la un nivel cat mai inalt si sa mentinem comunitatea care s-a creat de-a lungul timpului!

Inca o data FELICITARILE mele!
Daca Avocatnet nu ar fi existat,cred ca ar fi trebuit inventat. Dar din fericire exista!
Personal, marturisesc faptul ca pe avocatnet sunt acasa. Spun asta deoarece este comod sa stai la birou si sa poti comunica si primi informatii .
In urma cu un an intram doar accidental, cand aveam nevoie de o anume informatie, o opinie, un text de lege, etc.
La un moment dat am incercat asa, mai mult de dragul provocarii , sa raspund unei prime spete. Si mi-am dat interesul sa o fac cat mai bine, la obiect, deoarece nu imi doream sa risc a ma face de ras( nu am venit c u pretentia in nici un caz ca sunt o atoastestiutoare) . Am constatat ca in urma raspunsului postat de mine au mai venit si altele, completandu-ma. Aceasta prima postare m-a incurajat , asa incat , am inceput sa ma implic mai mult, si mai mult. Acest fapt a fost unul benefic , deoarece am avut ocazia sa imi completez cunostintele , multe dintre spete m-au determinat sa iau din nou la rasfoit tratatele de drept( codurile mele arata in sfarsit ca au fost folosite la maxim :D) .
Am gasit oameni pe care am ajuns sa ii apreciez enorm si sa ii indragesc. Am invatat de la fiecare si doresc sa le multumesc pe aceasta cale. Practic, in special in materie de proceduri , acolo unde eu nu am prea avut multe ocazii sa experimentez, cel putin , la nivel teoretic , mi-am clarificat o multitudine de aspecte in privinta carora nu stateam asa de bine.
Consultantii de aici sunt minunati , aceste acte ale lor, pur voluntare , de a-i sfatui pe cei care au nevoie , de a-si dedica timpul acestei activitati , demonstreaza ca exista , as zice eu, fara a folosi cuvinte mari si pretentioase , solidaritate , bunatate, intelegere. Iar asta dovedeste cumva , raportandu-ne strict la tagma juristilor, calitatea lor umana , nu asa cum s-ar crede ca ei nu ar da o informatie sau o consultanta decat pentru bani. Am convingerea ca exista aici , in randul nostru , consultanti care stau mai putin bine financiar . Totusi, asta nu ii opreste sa continue aceasta activitate , in mod absolut voluntar.
In privinta celorlalte forumuri , cele dedicate divertismentului ,sunt binevenite. Prin intermediul lor am reusit sa ne cunoastem mai bine , sa ne amuzam impreuna .Personal, sunt recunoscatoare ca ni s-a permis chiar sa ,,ne jucam" , sa fim pentru cateva ore aproape copii, si ma refer la ,,un nou joc ce antreneaza mintea si userii, postat de @rodica_ post :) ) . Ni s-a permis sa ne mai antrenam si literar sa ne expunem gandurile , ideile , sa ne testam inteligenta , sa satirizam ,etc.

Revenind asupra esentei acestiu site, care este unul juridic prin definitie, as vrea sa mai spun ca nu mi se pare chiar potrivit atunci cand anumiti consultanti noi vin cu autoaprecieri, cu tendinta de a ,,le da peste nas " altor consultanti care, in opinia domniilor lor nu ar avea un nivel de pregatire prea inalt. Nu consider ca aici este loc pentru asa ceva, daca dumnealor doresc sa se afirme cu adevarat , o pot face cel mai bine in instanta sau la locul lor de munca.
Atunci cand ne-am creat contul de consultanti nu ni s-a u dat teste de evaluare a cunostintelor ci, fiecare a avut sansa sa impartaseasca propria sa invatatura , fara a fi nevoie sa fie admonestat ( au mai fost situatii neplacute de acest gen totusi) . Au existat ,,corectii" , , urecheli" ca sa spun asa, chiar ironii. Iarasi spun ca ele nu isi prea au locul , iar cei care o fac nu castiga in nici un caz simpatia membrilor acestei comunitati.
Cei care vin aici , as spune ca nu au motive sa plece , ci isi doresc sa ramana. Ar fi multe de spus , insa , ca o concluzie , pot sa mai spun faptul ca avocatnet este o comunitate unde informatia , decenta, noul ,socializarea, etc, sunt cele care prevalaza si care o caracterizeaza si particularizeaza. Ca ar fi loc si de mai bine , acest lucru este valbil oriunde si in orice activitate , insa, am observat ca pe masura ce se impun anumite schimbari , si la propunerile userilor , si atunci cand ni se cere opinia , se poate observa o anume evolutie.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Si eu ma alatur celor care va transmit, macar pe acesta cale, FELICITARI=D>=D>=D>
Si asta tuturor, administratorilor, consultantilor , utilizatorilor, care au creat acesta comunitate, ceece nu e putin lucru, dat fiind ca sunt in stransa interconectati...

Nu pot sa nu remarc, chiar daca lui Alin nu-i plac linguselile
ca site-ul este admirabil administrat=D>:vishenka:, ceeace i se datoreaza in mare masura, iar eu sunt de parere ca oamenilor trebuie sa le recunosti meritele, cu atat mai mult cu cat traim intr-o societate in care, din ce in ce mai mult vedem ce e rau nu si ce e bine

Am vazut ca unii colegi spun ca nivelul discutiilor nu ar fi chiar cel mai inalt...depinde la ce ne raportam, mai ales avand in vedere cui se adreseaza acest forum.Probabil ca nivelul discutiilor ar fi imbunatatit daca moderatorii ar fi un pic mai activ pe unele topicuri( spre exemplu bine moderat mi se pare sectiunea de dreptul Muncii) si nu ar permite reluarea acelorasi discutii la nesfarsit, trimitand utilizatorii la sectiunea unde s-a purtat sau se poarta acesta discutie( spre exemplu discutia cu indemnizatia de crestere si ingrijire copil , care probabil numai la penal n-a fost postata :D)

Oare pentru a aprecia nivelul discutiilor nu trebuie sa avem in vedere nivelul pregatirii, mai intai?...( retoric)

va urez tuturor o zi minunata,

Av.Antoanela Geaman :hugall:

Fac parte din categoria celor dependenti de acest site: daca nu pot intra intr-o zi simt ca-mi lipseste ceva...
Nu stau bine cu timpul, de aceea prefer interventii scurte, cu trimiteri sau sugestii de rezolvare, nu cu solutii "la cheie".
Sugestie de imbunatatire: rog schimbati in meniul de "link-uri rapide" in loc de "Ultimele raspunsuri" sa fie "Ultimele discutii in forum" pentru ca cine se mentine informat si intra (aproape) zilnic pe site, aici va poposi prima data, apoi, daca se vrea util comunitatii, merge si la "Subiecte fara raspuns".
In rest, felicitari tuturor si sanatate! :hugall:
Eu sper ca totusi acest topic sa nu se transforme in Cantarea Romaniei !:stunned:
Ca sa stim daca e buna directia trebuie sa stim si incotro ne indreptam , pentru ca daca vrei sa ajungi de la Bucuresti la Brasov poti sa treci prin Ploiesti si Baicoi sau sa ocolesti pe la Pucioasa . :)

Alte discuții în legătură

Cifre despre avocatnet.ro - mai 2011 Alin Popescu Alin Popescu Iata cateva cifre interesante inregistrate de Avocatnet.ro in perioada 1 ianuarie 2011 - 1 mai 2011 [b]In Forum: [/b]- au fost scrise 172,508 mesaje in ... (vezi toată discuția)
O lista cu lucruri de modificat in forum Alin Popescu Alin Popescu Scuze pentru tacerea din ultima vreme. Am fost cu totii prinsi cu dezvoltarea unor alte sectiuni Avocatnet.ro. Incepand de saptamana viitoare, insa, vine ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)