Trebuie sa va dea retroactiv pensia toata si puteti face chiar plangere la politie . Nu poate sa scada ceea ce a dat in natura, pt ca nu are pensia stabilita in natura. De asemenea ati fi putut sa cereti pensia in suma fixa sau in procent care sa fie retinuta direct de la sursa , daca stiti unde lucreaza. Puteti cere acest lucru si acum. Pensia in suma fixa trebuia calculata de instanta in baza fluturasilor de salar pe ultimele 6 luni, pe care instanta trebuia sa le ceara de la locul de munca. Daca domul ex sot vrea sa dea in natura o parte din pensie ,atunci trebuie sa ceara acest lucru in instanta si acolo se va stabili cat din pensie va fi alocat pt plata pensiei in natura, Aceasta pensie in natura nu se refera la ce cheltuie el cand este cu copilul ( adica suc, prajitura , jucarii ) .
E greu de inteles ca daca iti datorez 500 de lei nu pot sa-ti fac piata de ei?
S-a stabilit ca pensie alimentara o cota de 1/4 din venitul sau
Nu poate sa scada ceea ce a dat in natura, pt ca nu are pensia stabilita in natura.
Pensia e a copilului nu a mamei
Cata disperare, cata indaratnicie, cat timp alocat, doar doar o convingeti pe mama sa accepte pensia stabilita de tata dupa bunul sau plac!
Conform istetelor dvs intrebari, daca servim sau nu bancnote la masa, eu zic, ca in cazul sugarilor alaptati, la care nu s-a inceput diversificarea alimentatiei, tatal sa fie scutit de palta pensiei, neputand oferi o contributie in lapte matern, in natura, iar alte cheltuieli ne existand, in logica dvs.Conform istetelor dvs intrebari, daca servim sau nu bancnote la masa, eu zic, ca in cazul sugarilor alaptati, la care nu s-a inceput diversificarea alimentatiei, tatal sa fie scutit de palta pensiei, neputand oferi o contributie in lapte matern, in natura, iar alte cheltuieli ne existand, in logica dvs.
Mai observ ca prezumati ca tatal s-ar apuca de plangeri daca mama, in numele copilului, ar cere pensie.
Domne dar de ce nu recunoasteti cu totii, onest, ca nu vreti sa platiti pensia?
Având în vedere că sunt despărțită în fapt din decembrie 2017, iar el si-a adus aminte de copil la sfârșitul lui februarie cand a primit citatia, mi se pare firesc sa cer banii.
~ final discuție ~