avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... confidentialitate - contract cenzor,administrator bloc.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

confidentialitate - contract cenzor,administrator bloc.

Buna Ziua.Va rog sa-mi spuneti daca intr-un contract de prestari servicii pentru cenzorat se poate introduce un capitol care sa faca referire la pastrarea confidentialitatii privind neutilizarea unor date ale asociatiei la care a avut acces. Cum ar trebui sa sune un astfel de text. Similar daca este cazul , se poate si pentru prestari servicii administrator. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ion Artene , utilizator 14:07, 28 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bun, si-atunci, de ce atatea discutii? Daca administratorul dvs. are acces la aceste date si le foloseste pentru sine sau pentru terti, se poate afla si este vina lui ca le-a "extras" din sursa as. prop.
In fine, si pana acum aceste data "zac" prin dosarele noastre si nu s-a intamplat nimic. Ma rog, trebuie sa ne mai documentam, sa vedem cum sta treaba cu Protectia datelor cu caracter personal in cadrul asociatiilor de proprietari - pentru ca date sunt cu prisosinta, bashca imaginile stocate prin camere de supraveghiere...
Dvs. Ion Artene ati intrebat daca in contractele de prestari de servicii puteti insera niste clauze de confidentialitate. Eu zic ca se pot insera aceste clauze, insa ne legam la cap cu ele, ba chiar ar trebui sa-i platim mai bine pe angajati. Faceti cum hotarati in AG sau in com. ex.
Multumesc pentru raspunsuri.In ele am gasit ce sa folosesc. O zi buna..!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de confidentialitate a unui contract individual de munca eugarizan eugarizan Buna seara Ma poate lamuri si pe mine cineva cum este cu aceasta clauza de confidentialitate intr o asociatie de proprietari ? pentru ca atat cei de ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a prezenta actele asociației, mai ales contractele angajaților... ionica1980 ionica1980 Vă rog să-mi spuneți ce putem face noi, ca proprietari, membri într-o Asociație de Proprietari, dacă avem cazul în care tuturor ni se refuză de către ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul să cerem foto-copierea oricărui act al asociației, mai ales contractele celor care conduc asociația (se pot anonimiza datele personale din acestea) ? flory_mr flory_mr Poate să-mi răspundă cineva dacă avem dreptul să cerem, conform H.G. nr.1588/2007, art.12, A, lit. c și d (implicit, conform Legii 230/2007, art. 10), ... (vezi toată discuția)