Bună ziua am încercat de en ori să mă duc în Romania să-mi pot lua copilul dar văd că nici în ziua de azi nu am putut face nimic.Nu știu ce să mai cred și unde să-mi zbat capul pt că eu am o hotărâre definitivă și irevocabilă și vreau să menționez că ultima tentativa am făcut-o pe data de 5 Martie 2018 prezentandu-ma la Secția de Poliție care era prezent in acea zi Domnul Polițist X care nu și-a făcut datoria de a mă însoți la domiciliul tatălui fete că să o pot lua cu mine.Ba mai mult mi-a zis că el nu se bagă și că dacă vreau să-mi iau copilul să fac o declarație care nu era conform legii.El face de fiecare data recursuri,dar pe mine nu mă interesează recursurile lui,ci faptul că eu trebuie să-mi iau copilul care este în custodia mea.Vad in acest moment că nu s-au luat măsuri așa cum se cuvine și eu nu vreau ca fata mea să stea acolo.Vreau că acest caz să fie pus în practică și să văd fapte reale așa cum a hotărât cei de la Tribunalul din București.Astept cu disperare un răspuns concret.
Bună ziua am făcut și plângere penală adică executorul meu.Si am trimis scrisoare la București și mi-au răspuns zicandu-mi că trebuie să rezolv tot cu un executor.Totusi vă mulțumesc pentru răspuns D.nul Av.Petre și vă doresc o duminica frumoasa și plăcută.
Si eu cred ca ar trebui să schimbați avocatul.
Astfel de cazuri sunt foarte solicitante si necesita si măiestrie juridică printre altele.
Variante exista dar trebuie folosite la momentul oportun.
Este un soi de război de uzură...si necesita răbdare și tenacitate...
Executorul nu prea are cum sa va ajute...oricare ar fi acela...
Lasati avocatii si procesele, fetita merge la scoala sau la gradinita, mergeti si o luati de acolo. Trebuie sa aveti dupa dumneavoastra decizia de la divort prin care va este incredintata si o luati din timpul programului apoi o inscrieti undeva langa casa dumneavoastra.
Daca asteptati cu executari si politisti riscati sa traumatizati copilul si sa nu o mai recuperati niciodata.
Eu unul asa as face. As angaja o companie de paza sa ma pazeasca pe mine ca parinte si m-as duce si mi-as lua copilul pe sus cand tatal nu este de fata. Sigur iese in parc, sigur iese la plimbare, nu e tinuta doar in casa.
Nu vreau sa va dezamagesc, dar in Romania slabe sanse sa reusiti sa va luati copilul daca celalalt parinte nu colaboreaza si nu are interes ca tatal sa fie prezent in viata copilului.
Bună ziua nu am fost căsătoriți D.nulWhen am stat 8n concubinaj 4 ani.problema este că nu cred că voi avea șanse să-mi iau copilul.nu,nu o duce nici la grădiniță asta-i și mai mare problemă.