avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare program redus gravide
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare program redus gravide

Buna ziua,
Am o intrebare in ceea ce priveste conditiile de acordare a programului redus la gravide... Am o scrisoare medicala in care, printre altele, se recomanda "evita programul de lucru prelungit" ceea ce nu am avut, am lucrat norma pe norma, si "evaluare prin medicul de medicina muncii pentru concediu de risc prenatal" ( prenatal, nu maternal). Colega de la Ru al companiei in care lucrez mi-a comunicat faptul ca nu mi se poate acorda in baza acestei scrisori, reducere de program, ci concediu maternal (ceea ce momentan, nu consider a-mi fi necesar..). Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in aceasta privinta. Mentionez ca am un job ce presupune ortostatism prelungit. Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:36, 3 Iulie 2018
Reducere programului de lucru in cazul salariatei insarcinate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Andreeapetruta1988 Andreeapetruta1988 Buna ziua!sunt insarcinata in saptamana 16,imi pot lua medical acum pana intru in prenatal?ma doare spatele si nu mai pot lucra din cauza ca lucrez 13 ore ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac Criseka3366 Criseka3366 Sunt insarcinata in 26 de saptamani iar angajatorul m-a pus sa vin la 4 ore cu reducerea salarului la 400 lei.Nu vor sa ma duc nici la 6 ore cu mentinerea ... (vezi toată discuția)
Reducerea cu 25% a timpului de lucru la gravide timy2303 timy2303 Reducerea cu 25% a timpului de lucru la gravide Buna ziua. Sunt insarcinata in 9 saptamani, am primit recomandare din partea medicului ca sa mi se reduca ... (vezi toată discuția)