Buna seara.In data de 2.07.2018 circulam pe drumul Craiova-Caracal.In oras pe strada Craiovei (2 benzi, vizibilitate 4 km.fata 4 km.spate) am incetinit, am semnalizat stanga,m-am asigurat spate fata iar apoi am virat pentru a intra la o spalatorie auto.Am trecut cu jumatate de masina pe sensul opus iar din spate a aparut un auto care m-a izbit in partea usa spate stanga rostogolindu-ma in aer de 2-3.Soferul care a venit din spate a avut o alcoolemie de 0,55 g in aerul expirat.Intrebari :cine este considerat vinovat eu sau cel care a lovit venind din spate, m a despagubesc asigurararile ca am inteles ca nu odata ca era baut si a doua oara ca m-a lovit lateral nu in spate.Tot ceea ce se intampla mi se pare dubios soferul resspectiv fiind cadru militar.De asemenea este la a doua abatere avand data trecuta 0,8 in aerul expirat avand si 2 ani cu suspendare.Multumesc anticipat pentru sfaturi si pareri.
Multumesc mult grosuanatolie.Am uitat sa spun ca dupa ce m-am asigurat spate ,si nu era,el a -parut brusc si m-a lovit deoarece dupa ce a baut la cateva case mai in spate s-a urcat la volan demarand in tromba fiind chemat de prietena lui (declaratia lui de la politie data in prezenta avocatului).
Accident
ciprian2017
Buna ziua ,
Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)