Nebunii din fruntea tarii...
Oameni nebuni, care si-au pierdut controlul cuvintelor rostite si busola de demnitari ai tarii, impartind reciproc balacareli fara rusine, in fata natiei pe care chipurile doresc sa o conduca. Asa arata, dupa o luna de campanie electorala, imaginea celor care se ocupa cu mare interes sa-si puna candidatul in fruntea tarii. O lupta oarba, nerusinata. Au ragusit zbierand unii la altii, au scos la iveala cele mai incredibile acuze, cele mai josnice metode, nedemne si rusinoase pentru tagma careia au pretentia ca-i apartin. Alaturi, noi, umilii cetateni, trebuie sa ne lamurim in tot acest balci, cine este cel mai potrivit sa fie pus in fruntea tarii. Ce poti intelege din tot acest balci ? Am inteles totusi, ca de doua luni, fara guvern, lasata balta de toata clasa politica in mijlocul crizei economice, tara si-a vazut linistita de treaba. Am inteles (pentru a cata oara ?) cine sunt ei cu adevarat, dupa metodele de atac reciproc folosite. Am inteles ca inclusiv politicienii tineri, speranta acestei tari, nu sunt cu nimic mai buni sau mai demni. Am inteles ca nu le pasa de noi din moment ce nu se sinchisesc sa cheltuie milioane de euro, bani luati de la gura multor copii, in timp de criza. Am inteles ca buzunarele lor sun mult mai mari, din moment ce isi permit ca suma pentru buzunarul zilnic sa fie de 100.000.000. de lei vechi. Dar cel mai important lucru... am inteles ca am gresit cand i-am pus acolo. In fruntea tarii trebuie sa fie cei mai buni, cei de la care putem invata ceva... nu cred ca doreste cineva sa ajungem o natie de nebuni.
[ link extern ] /