avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pentru ce se bat.................?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pentru ce se bat.................?

Va rog sa va spuneti parerea in mod decent despre................ Votul pentru "noul Guvern" stau si urmaresc acest circ: aceiasi dresori,aceiasi spectatori apare din cand in cand cate un debutant aruncat in GROAPA CU LEI ,bagat la inaintare pentru a lua suturi din stanga si dreapta , .motive de nemultumire sant o sumedenie;nu sant bani de pensii de salarii,sanatatea e pe ducà cultura a apus de mult,infrastructura nu exista ,NU MAI AVEM NIMIC si totusi ei se lupta inversunat pentru ceva ,Pentru ce se lupta clasa politica ? Desigur cativa vor spune ca sant mereu nemultumit ,stiu asta dar ce nu inteleg este faptul ca ; dupa fiecere BATALIE toti politicieni ies mai puternici nici unul nu vine se declare clar" da am pierdut"ei zic in schimb AM IESIT MAI PUTERNICI poate cu mai multe cotracte pentru clientela politica ,acum sant in joc banii de la FMI pentru a merge inainte ,ar trebuie sa lasam deopate ranchiuna ipocrizia ,manrdria prostului(daca eu nu conduc nici tu nu).EU ASTEPT DE LA POLITICIENI UN VOT PENTRU ROMANIA,pentru cei care si-au pus speranta o data cu votul dat pentru a fi in parlament.cata rabdare vor mai avea si reprezentantii FMI pusi in situatia da a astepta finalul CIRCULUI.
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 22:14, 21 Noiembrie 2009
Nebunii din fruntea tarii...

Oameni nebuni, care si-au pierdut controlul cuvintelor rostite si busola de demnitari ai tarii, impartind reciproc balacareli fara rusine, in fata natiei pe care chipurile doresc sa o conduca. Asa arata, dupa o luna de campanie electorala, imaginea celor care se ocupa cu mare interes sa-si puna candidatul in fruntea tarii. O lupta oarba, nerusinata. Au ragusit zbierand unii la altii, au scos la iveala cele mai incredibile acuze, cele mai josnice metode, nedemne si rusinoase pentru tagma careia au pretentia ca-i apartin. Alaturi, noi, umilii cetateni, trebuie sa ne lamurim in tot acest balci, cine este cel mai potrivit sa fie pus in fruntea tarii. Ce poti intelege din tot acest balci ? Am inteles totusi, ca de doua luni, fara guvern, lasata balta de toata clasa politica in mijlocul crizei economice, tara si-a vazut linistita de treaba. Am inteles (pentru a cata oara ?) cine sunt ei cu adevarat, dupa metodele de atac reciproc folosite. Am inteles ca inclusiv politicienii tineri, speranta acestei tari, nu sunt cu nimic mai buni sau mai demni. Am inteles ca nu le pasa de noi din moment ce nu se sinchisesc sa cheltuie milioane de euro, bani luati de la gura multor copii, in timp de criza. Am inteles ca buzunarele lor sun mult mai mari, din moment ce isi permit ca suma pentru buzunarul zilnic sa fie de 100.000.000. de lei vechi. Dar cel mai important lucru... am inteles ca am gresit cand i-am pus acolo. In fruntea tarii trebuie sa fie cei mai buni, cei de la care putem invata ceva... nu cred ca doreste cineva sa ajungem o natie de nebuni.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Decat niciodata mai bine mai tarziu,BINE ATI VENIT printe pamanteni se pare ca v-au convins,si asta e doar inceputul.Personal aici ,am sustinut tot timpul ca nu merita nici o vorba buna politica noastra.Uite ce scenariu sumbru intro mocirla este un os atat de ros incat nu mai are nici maduva in el, dar in jurul mocirlei roiesc o haita de cani care de care mai turbat si mai hotarat sa puna laba pe os si sa devina mai marele DULAU ,peste toata haita.
"MAREA CONFRUNTARE"

Am asteptat cu sufletul la gura pana la ultima secunda. Trei politicieni, pretinsi a face parte din varful politicii romanesti, cu aspiratie la cea mai inalta functie in stat, ar fii trebuit in aceasta zi sa traga o linie de demarcatie, separand doua etape din istoria recenta a acestei tari. As fii dorit sa aud ca oricare dintre ei este capabil sa inchida definitiv dureroasa perioada de tranzitie si sa duca Romania intr-o noua etapa. Sa recunoasca greselile acestei perioade, la care fiecare dintre ei au luat parte, incepand cu multele masuri luate mai mult in favoarea intereselor straine decat in ale Romaniei si pana la situatia in care se afla acum Romania in raport cu FMI si cu marile datorii acumulate. Mi-as fii dorit sa-si recunoasca gresilile facute ca simple greseli, dar si "greselile" facute in interese proprii fara sa mai tina cont de cei din jur. Oricat as analiza aceasta seara, nu pot sa fac decat urmatorul rezumat... toti isi doresc postul de presedinte, aducand o adeverinta precum ca nu au nevoie de adeverinta... si asta la modul cel mai simplu.
Dupa acest principiu, o intreaga armata care compun stafurile de campanie, au negociat ore in sir in decursul a doua zile, pentru a obtine... "nimic". Poate ca nici nu doreau sa obtina ceva... s-a observat insa, privind cu atentie, cat de lung ar parea sa fie timpul pana Duminica...

Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Nu cred ca- i benefic pentru societatea noastra sa fim asa inraiti. Nu poti sa vrei sa distrugi totul fara sa sti ce sa pui in loc. Dupa ce distrugi ramane totul pustiu daca nu inlocuiesti cu ceva. Chiar si revolutiile duc la perioade de tranzitie mai mult sau mai putin convulsive. Deocamdata propun politica pasilor marunti. Acum sa alegem un presedinte acceptabil, iar timp de 3 ani poate mai avem timp sa actionam pentru schimbari pozitive.
Veniti la vot!
Bafta!
marius cioca a scris:

Nu cred ca- i benefic pentru societatea noastra sa fim asa inraiti. Nu poti sa vrei sa distrugi totul fara sa sti ce sa pui in loc. Dupa ce distrugi ramane totul pustiu daca nu inlocuiesti cu ceva. Chiar si revolutiile duc la perioade de tranzitie mai mult sau mai putin convulsive. Deocamdata propun politica pasilor marunti. Acum sa alegem un presedinte acceptabil, iar timp de 3 ani poate mai avem timp sa actionam pentru schimbari pozitive.
Veniti la vot!
Bafta!

Nu cred ca a face o constatare dupa ani de rabdare si sperante este o dovada de inraire. Sunt de acord cu tehnica pasilor marunti, dar nu sunt de acord sa calci de doua ori in acelasi loc. Nu suntem primii care trecem printr-o tranzitie, incat sa avem motive ca nu am stiut unele lucruri. Aveam suficiente exemple sa putem arde mute dintre etapele tranzitiei. Acum aproape 60 de ani cand am iceput sa stiu sa ascult langa mine, se ducea propaganda generatiei de sacrificiu. Dupa 60 de ani generatia e alta dar sacrificiul e acelasi. Am trecut prin toate etapele comunismului dar nimeni nu a reusit sa ma convinga ca mergem spre bine. De 20 de ani batem pasul aproape pe loc pentru ca unii sa-si realizeze interese ascunse. De ce langa noi se poate, de ce suntem tot timpul ultimii ? Hai sa ne aducem aminte cum s-a incheiat "marea seara". Ce aliante prevedeau fiecare, indiferent de rezultatul alegerilor si poate o sa intelegem odata, ca in timp ce noi vorbim de tehnica pasilor marunti, comunistii mai sapa inca transee...
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
justitiarul3, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa fie dreapta politica a romaniei ! Roland Mindrila Roland Mindrila Consider ca dreapta politica din Romania este una slabita, dezbinata si purtata de valul de interese ale unor grupuri de interese restranse care nu accepta ... (vezi toată discuția)