avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Partea vătămată în medierea penală: este bine să ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Partea vătămată în medierea penală: este bine să accept recuperarea prejudiciului în trei tranșe, la trei termene diferite?

Este bine sa accept recuperarea prejudiciului (in caz de inselaciune) in trei transe la trei termene diferite, propusa de mediatorul angajat de cel care m-a inselat acum trei ani si fata de care s-a demarat procedura penala si apoi civila? Sau este doar o modalitate de a tergiversa lucrurile si de
a scapa de raspundere? Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 17:22, 23 Iulie 2018
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin legea de organizare, avocatul nu poate presta munca pro bono
Buna ziua "basanti".

"Quod erat demonstrandum".
Recte/adica, "ceea ce era de demonstrat".

Avand in vedere faptul ca doar la simpla accesare a unor servicii specializate, ora de consultanta va reprezenta "costuri", nu mai pun la socoteala cheltuielile intrinseci.

Va doresc o gandire pertinenta.

Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediere penala Marianmatee Marianmatee Buna ziua, Am facut medierea penala in.care am recuperat.un sfert.din paguba restul.cu.promisiune pt urmatorii.doi.ani! Ideea este.ca.nu am.avut ... (vezi toată discuția)
Acordul de mediere, posibila portita pentru invinuit dree dree Buna seara. Am o verisoara in urmatoarea situatie: La inceputul anului 2012 a fost inselata, cu o suma considerabila de bani, de catre un individ. A depus ... (vezi toată discuția)
Impacare - inselaciune georgetoma georgetoma Buna ziua. Am o nelamurire. Un amic este cercetat pentru inselaciune si doreste sa se impace cu victima doar ca acesta este arestat preventiv. Daca victima va ... (vezi toată discuția)