avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Se poate face pușcărie pentru abandon de copii și părăsire de domiciliu ?

Buna ziua. Am o mare problema. Soția mea a fugit de acasă și m-a lăsat cu 3 copii. Unul de 14 ani unul de 9 și unul de 3 ani jumătate.
M-a mințit timp de o luna că se întoarce acasă ea fiind în Italia și nu s-a mai întors.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:11, 16 Iulie 2018
Multumim pentru clarificari domnule avocat.

Dar oare nu vi se pare normal ca acesti copii sa stea impreuna cu mama lor? Ma repet, poate situatia nu este asa si mama a plecat de comun acord cu tatal. Acum, dand de greu vrea sa o acuze ca a plecat si a abandonat copiii. E o supozitie, bineinteles. Nu pun la indoiala cele scrise, dar trebuiesc luate in consideratie toate variantele. Si evaluata situatia copiilor. Pentru ca pana la urma ei sunt cei care ne intereseaza.
Sunt foarte multe familii in aceasta situatie. Femeile pleaca la munca in strainatate si lasa copiii in tara cu sotii, bunicii sau singuri.

@CATALIN19700...
Dvs. aveti posibilitatea sa cresteti si sa educati singur acesti copii?
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copiilor mary2013 mary2013 Buna ziua,in urma unui divort,daca ar fii,cui ii s-ar incredinta custodia copiilor minori,daca eu ,mama,nu am casa,si un servici stabil deocamdata,iar tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fratele meu e in divort cu sotia,din cauza ca nu s ... hanah hanah Buna ziua Fratele meu e in divort cu sotia,Din cauza ca nu s au inteles dureaza mult.Ea a plecat de acasa de aproape un an deoarece avea amant si a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Mama româncă a doi copii minori are mari probleme cu tatăl lor italian. unde se poate adresa pentru rezolvarea lor? Oachi2 Oachi2 Bună ziua. Sora mea-cetățean roman- are 2 copii cu un cetățean italian.cel mare,14 ani,născut în România cu nașterea transcrisa la consulatul ... (vezi toată discuția)