avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daună auto provocată unei mașini parcate lângă a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daună auto provocată unei mașini parcate lângă a mea. Acoperă RCA paguba în aceste condiții?

Buna ziua. Am scapat usa de la masina ( cand iesem de la volan ) într-o masină parcata langa. Masina pagubita e noua , julitura e vizibilă. Devizul informativ din service autorizat e 2000 ron. Intrebarea : acopera asigurarea obligatorie auto paguba in aceste condiții? Sau trebuie sa scot suma din buzunar ?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:49, 28 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In timpul manevrei de parcare a deschis usa sa vada daca nu loveste cu spatele etc. si se incadreaza, fiind in miscare cel putin un auto, nu?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

ludo a scris:

In timpul manevrei de parcare a deschis usa sa vada daca nu loveste cu spatele etc. si se incadreaza, fiind in miscare cel putin un auto, nu?

In aceste conditii, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara permis mytyca545 mytyca545 am ramas fara permis la o tamponare in interiorul parcari kaufland desi scrie ca e parcare privata si ca nu isi asuma raspunderea pt incidente help my (vezi toată discuția)
Bună ziua! am avut o discuție contradictorie cu o persoană ... b.mari16 b.mari16 Bună ziua! Am avut o discuție contradictorie cu o persoană despre faptul ca nu i am acordat prioritate și i am lovit mașina. Am solicitat poliția la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier? teonisia teonisia Buna ziua, Intr-o intersectie nedirijata, datorita lipsei de vizibilitate un autovehicul intra mai mult in intersectie ca sa se asigure.Alt autovehicul care ... (vezi toată discuția)