Contestare PV contravenție. Nu știu dacă a existat vreun radar, dacă da unde a fost plasat, și nici viteza mea nu cred că a depășit limita legală pe zona respectivă. Ce șanse am?
Astăzi am fost oprit de poliția rutiera sub pretextul că am depasit viteza legală în localitate cu 20 km- 70 vs 50.
Nu am fost înregistrat de cei ce m-au opriți zic ei de un alt aparat plasat pe o alta masina, lor comunicând -li-se viteza prin stație.
Am mentionat 2 lucruri in fata politistei , sa - mi arate si mie filmarea si faptul ca era zona de 50km ceea ce au refuzat.
În PV am specificat ca obiecții ca nu mi-au arătat filmarea.
Eu nu stiu daca a existat vreun radar, daca da unde a fost plasat si nici viteza mea nu cred ca a depasit limira legala pe zona respectiva.
Pot contesta în 15 zile amenda si cele 2 puncte de penalizare dar ce sanse sunt?
Buna seara Adrian,
Sper ca ati citit despre "patanie"de la prima postare si imi pare rau ca nu am timp sa am o confruntare cu militianca si in instanta.
I am spus ca acum ceva ani cand mi s a mai intamplat am vazut filmarea si mi a zis ca e neregulamentar ca mi s a arătat atunci.
Nu stiu cum se procedează cu instanta, plus ca eu sunt din Târgoviște si actiunea s a petrecut pe raza județului Brașov și ar trebui depus la judecătoriae acolo,
Ciuda imi e ca nu am nicio data despre presupusa fapta incrimata de ei.
daca ajuta cu ceva,relatez povestea mea:m-a inregistrat radarul cu 83 km/h,in timp ce depaseam un tir,viteza a durat fix o fractiune de secunda.L-am rugat pe tov agent sa-mi dea doar un avertisment,dar nu a dat-o la pace.Am contestat si am castigat in apel(am pierdut pe fond).Motivarea sentintei :"sanctiune excesiva,pericol social redus".Actiunea poate fi trimisa prin posta,poti solicita judecarea in lipsa.Eu m-am prezentat si mi-am pledat cauza.