avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tva

nu m-am inregistrat ca platitor tva pt ca contabila nu a stiut ca s-a modificat plafonul a trecut un an si cateva luni am de platit tva 250 milioanne lei vechi sint disperata ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: mona_genes , utilizator 11:54, 11 Noiembrie 2009
daca vi s-a facut control de fond in care vacuprins perioada inclusiv 2009 sau pana in prezent , din nefericire nu se m-ai poate face nimic . De regula la acete controale se ia ultima balanta si banuiesc ca suma reprezentand tva -ul de plata va fost calculata de inspectorii fiscali. A-ti putea doar sa va puneti contabila sa verifice actele contabile(asa cum ar fi trebuit sa o faca la momentul potrivit ) , sa calculeze cat tva rezulta si sa participe si ea la plata acestuia.
O alta posibilitate ar fi sa faceti investitii si sa va recuperati tva in timp.E drept ca sunt mai multe posibilitati , cu tva-ul se jongleaza mai usor.Luati-va un contabil bun ! Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon tva ani77 ani77 Buna seara, am preluat acum o saptamana o firma care are destul de multe probleme. In momentul in care am primit baza de date de la fosta contabila am observat ... (vezi toată discuția)
Compensare tva dozo dozo Doresc un raspuns in urm.speta : -la luna aug.am avut control pt.depasire plafon 35000euro, rezultand in baza procesului de inspectie fiscala suma de plata de ... (vezi toată discuția)
Tva la pfa-urile pe norma de venit magGda magGda Am depasit plafonul de 35.000 EURO in dec 2008. Nu sunt platitor de TVA, avand un PFA pe norma de venit, pentru care contabila mi-a explicat ca nu sunt ... (vezi toată discuția)