avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua contracte de munca la acelasi angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua contracte de munca la acelasi angajator

Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate incheia doua contracte de munca cu acelasi angajator, unul cu norma intreaga (functia de manager financiar) si unul cu timp partial sau munca la domiciliu (expert contabil sau economist). Daca se poate acest lucru si la un moment dat as dori suspendarea contractului cu norma intreaga pt CCC, contractul partial poate ramane activ? Multumesc frumos!.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 2 August 2018
Am luat in calcul varianta a doua contracte deoarece eu va trebui sa intru in CM dupa care in CCC si as dori sa pot lucra 4 ore pe saptamana din momentul in care intru in CM si respectiv de cand mi se suspenda contractul cu norma intreaga pentru CCC pe aceeasi functie. As avea si alta varianta? Multumesc frumos!
Se poate incheia un alt c.i.m. cu timp partial pe o alta functie similara , cu aceleasi atributii.
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar in perioada concediu crestere copil Coltulfelinelor Coltulfelinelor Buna ziua. Inainte de a intra in concediu crestere copil, am fost angajata in doua locuri, ambele in baza unui CIM. In prezent, mai am patru luni de concediu ... (vezi toată discuția)
Pfi suspendare DGabrielaM DGabrielaM Buna seara, dețin un PFI ( activitate medicală -asistent medical) si urmează sa intru in concediu creștere copil dar nu de pe urma PFI-lui ( sunt si ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca pentru ccc viu viu Buna ziua, Vreau sa intru in concediu crestere copil. Cum procedez pentru a obtine decizia de suspendare a contractului de munca de la angajator? (trebuie ... (vezi toată discuția)