Buna dimineata! Sunt la inceputul unui proces de partajare bunuri comune, fiind reclamant. Pana acum dupa depunerea cererii mi s au cerut 3 martori si mi s a spus ca trebuie sa astept raspuns - intampinare de la parat. Intampinarea a sosit cu niste minciuni colosale , pot spune de a dreptul SF. Eu pot dovedii majoritatea dintre ele (minciunile) prin martorii pe care ii am si unde este cazul si cu unele documente. Din cate am inteles de la avocat , maximul de martorii ar fi 3. Intrebarea mea este: daca pe parcursul procesului , nu sunt de ajuns marturiile acestor 3 martori mai pot pune si pe altii si prin ce procedura mai pot obtine acest lucru sau daca nu se poate , pot cere testare cu detectorul de minciuni ? Va multumesc anticipat!
Sau negate. Multumesc, colega.
Ca sa inteleg, dar n-am priceput ce ati dorit sa imi transmiteti. plansul si aranjamentele nu au vreo legatura, spun eu.
Calomnie/insulta
ase123
Zilele trecute am primit un telefon de la un domn un telefon in urma caruia domnul ma acuza ca l am calomniat facandu-l procesoman in fata unor prietenii de-ai ... (vezi toată discuția)