avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces partajare bunuri comune. Cum mă pot apăra de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces partajare bunuri comune. Cum mă pot apăra de minciunile colosale scrise în întâmpinare?

Buna dimineata! Sunt la inceputul unui proces de partajare bunuri comune, fiind reclamant. Pana acum dupa depunerea cererii mi s au cerut 3 martori si mi s a spus ca trebuie sa astept raspuns - intampinare de la parat. Intampinarea a sosit cu niste minciuni colosale , pot spune de a dreptul SF. Eu pot dovedii majoritatea dintre ele (minciunile) prin martorii pe care ii am si unde este cazul si cu unele documente. Din cate am inteles de la avocat , maximul de martorii ar fi 3. Intrebarea mea este: daca pe parcursul procesului , nu sunt de ajuns marturiile acestor 3 martori mai pot pune si pe altii si prin ce procedura mai pot obtine acest lucru sau daca nu se poate , pot cere testare cu detectorul de minciuni ? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Nu conteaza f mult afirmatiile facute de parti in cazul in care nu sunt dovedite cu probe.
Sau negate. Multumesc, colega.
Ca sa inteleg, dar n-am priceput ce ati dorit sa imi transmiteti. plansul si aranjamentele nu au vreo legatura, spun eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie/insulta ase123 ase123 Zilele trecute am primit un telefon de la un domn un telefon in urma caruia domnul ma acuza ca l am calomniat facandu-l procesoman in fata unor prietenii de-ai ... (vezi toată discuția)
Pasii de urmat la divort mariamaria1 mariamaria1 dupa ce a fost depusa cererea de divort ce urmeaza la termenul care se acorda ptr. judecata?exista din casatorie un copil major de 20 de ani. (vezi toată discuția)
Bună ziua! În timpul unui divorț cu un minor de 2 ani la mijloc,când ... Mirela Ameresei Mirela Ameresei Bună ziua! În timpul unui divorț cu un minor de 2 ani la mijloc,când tatăl acuza mama de fapte care nu le-a săvârșit,se poate face testul poligraf? ... (vezi toată discuția)