Am inceput discutile pe cale amiabila cu tatal fetitei mele de 3 ani si 3 luni in vederea stabilirii programului vizitare si vacante.Am lasat foarte mult de la mine numai ca sa fie bine,Am ajuns totusi la un punct unde nu am reusit sa ne punem de acord.Eu am cerut ca in vacanta de vara,in luna dedicata tatalui sa am drept de vizitare 1 data pe saptamana si 1 telefon zilnic sa vad starea fetitei si sa ma auda.Specific ca ea a locuit cu mine in acest timp iar tatal venea 1-2 sapt.sa o vada ,practic am crescut-0 singura(ea e f.atasata de mine).El e de acord sa o vad doar 1 data pe luna (in 2 a sapt) fara sa sun deloc fetita pe motiv ca ii voi cauza dezechilibre psihice,ca se va obisnui cu el si eu daca voi lua legatura cu ea nu va mai vrea sa stea cu el.Eu nu vad asa lucrurile,cred ca fata va fii supusa unei traume mai mari neavand deloc contact cu mama,se va simti abandonata de catre mine.Ce ma sfatuiti sa fac punand in balanta partea juridica care ma gandesc ca imi da drept sa iau contact cu ea ori de cate ori am dorinta si experienta dvs.in astfel de cazuri privind si latura psihologica a copilului.Multumesc.