Sunt student, am in proprietate un apartament primit ca donatie si mi s-a solicitat sa platesc 150 de lei zugravitul pe casa scarilor.
Apartmanetul este nelocuit de 6 ani.
Nu am sursa de venit. Sunt obligat sa platesc aceste cheltuieli?
Multumesc!
Ceea ce am postat eu aici ajută nu numai pe cel care a inițiat Topicul, informațiile fiind utile tuturor „blocatarilor” păgubiți de acești așa-ziși șefi de Asociații (mai ales președintele și membrii Comitetului Executiv, dar includ ca șef și administratorul și cenzorul.)
Dvs. ce regulă aplicați în Asociațiile dvs., referitor la aceste dubioase sume aflate în Fondul de Reparații, care nu se știe ce destinație au ?
La noi, făcând un calcul rapid, dacă în Iunie 2013 era în contul Fondului de Reparații suma de ... 0 (zero) lei, în 5 ani s-a colectat suma de 1 miliard de lei vechi, iar peste alți 5 ani, vom avea 2 miliarde de lei vechi ... dar tot ne-cheltuiți, cu toate că Legea 230/2007, art. 45, alin. 3 spune clar că „reparațiile pentru proprietatea comună se plătesc din Fondul de Reparații”, nu să cumulezi la infinit acele sume lunare, fără a le cheltui efectiv, niciodată !
Fond reparații
Dorești
Bună ziua,
Am o problema la fondul de reparații am avut suna de 480 lei din care pentru zugrăvească interioara a blocului trebuia sa extragă doar 300 de ... (vezi toată discuția)