avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit vandut la recuperatori
Discuție deschisă în Executare silită

Credit vandut la recuperatori

Buna ziua,

Recent am aflat ca mi s-a declarat creditul neperformant si s-a vandut la recuperatori.
Am aflat lucrurile acestea de la banca + dintr-o discutie telefonica cu firma de recuperari. Nu am primit nici o somatie de la ei dar mi-au spus ca in termen de 48 ore din momentul in care ei m-au anuntat, chiar si telefonic va trebui sa restitui integral toata suma, in valoare de 33000 ron. Avand un salariu minim pe economie, nu am de unde sa o restitui, in aceste conditii cum se procedeaza? Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 15:33, 9 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte interesanta si logica gandirea domnului avocat Enache. E bine de tinut minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de cesiune de creanta este titlu executoriu ? catablue catablue Buna ziua, Daca sunt exectutat silit pe baza unui contract de cesiune intre Cetelem si Capital Invest(Kruk) se merita sau nu sa depun o contestatia la ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silita aurtan aurtan Buna ziua, Am primit o instiintare de la un executor judecatoresc prin care mi se aduce la cunostinta ca s-a declansat urmarirea silita mobiliara impotriva ... (vezi toată discuția)
Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)