avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru Masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru Masina

Cum pot afla daca exista sechestru pus pe o masina si daca pot iesi in strainatate cu ea? Sunt din alt oras si masina mea e pe numele parintilor
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
aliceTudor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stamate1991 , utilizator 11:57, 22 Februarie 2024
Salut ,,,Am și o Problemă ,pot intra cu mașina în țară daca cei de la banca au pus masina sub sechestru ??mașina e pe numele socrului meu ,,m-ar interesa dacă aș putea să ajung cu mașina acasă ,Sau o opresc la vamă??masina e înscrisă pe România ,!!!
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2024
Stamate1991, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am un litigiu bancar, cu poprire, sunt la al 3 lea ... Cipy81 Cipy81 Buna seara! Am un litigiu bancar, cu poprire activa pe salariu, sunt la al 3 lea termen in instanta, dar am si un sechestru pe autoturism. As vrea sa plec in ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism din spania sub sechestru Cristian25 Cristian25 Buna,se poate inmatricula o masina din Spania cu sechestru eu nefiind proprietar.Ce acte ar trebuii sa fac cu proprietarul masinii ptr inmatriculare masinii in ... (vezi toată discuția)