avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme asigurare - CARPATICA !!!!!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme asigurare - CARPATICA !!!!!

Va rog din suflet sa ma ajutati . #-o #-o #-o
Anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier cu inca 2 masini, eu fiind cel din mijloc.
Asiguratorul masinii care m-a lovit pe mine in partea din spate m-a despagubit, partea din fatza mi-am reparat-o singura insa problema este cu asiguratorul meu din aceea perioada, CARPATICA ASIG.
CARPATICA nu vrea sa-l despagumeasca pe cel din fatza mea, pe motiv ca conforma constatarii lor, din birou, "accidentul nu este adevarat".
Masina din fatza mea nu a avut absolut nici o vina.
El a dat in judecata firma CARPATICA si pe mine. Azi am fost la Judecatorie si mi s-a spus ca trebuie sa imi pregatesc apararea, sa imi iau avocat.
Ce-i de facut ???? De ce s-a ajuns aici ? care-i scopul asigurarilor ? De ce este obligatoriu sa iti faci o asigurare daca aceasta se comporta astfel ?
Cata nedreptate este in tara asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU SE POATE ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Accidentul clar a avut loc, exista declaratii, pv ale politiei ... cum se poate constata ca nu este adevarat accidentul ?
Daca este asa sa cheme in instanta politistul care a constatat accidentul .

Daca cineva ma poate ajuta sa evit acest proces, se poate depune o intampinare la Judecatorie in acest sens ?
Sper din suflet sa nu fiu nevoita sa suport acest proces cu CARPATICA .
Ar fi al 2-lea pe care ar trebui sa-l indur.
In primul proces eu fiind victima, cel care m-a lovit pe mine fiind asigurat la acesta firma dubioasa de asigurari. Si la fel CARPATICA se sustrage de la plata despagubirilor. Contractele lor de asigurare nu au ABSOLUT nici o valoare.

In concluzie NU VA FACETI ASIGURARE LA CARPATICA !!!
Promit solemn ca o sa le fac o antireclama puternica .
zahariamarius a scris:

Buna ziua !
Va sfatuiesc sa va angajati urgent un avocat. Acesta va efectua toate actele procedurale ce se impun si va va asigura apararea. In urma celor spuse de dumneavoastra sigur aveti castig de cauza si va veti recupera si cheltuielile de judecata. Nu cred ca aveti cum sa evitati procesul, dar puteti in schimb sa evitati neplacerile ce pot apare in urma desfasurarii unui proces fara aparator calificat( avocat).
Cu stima !
Salut! am fost si eu lovit de catre un domn asigurat la firma d asigurari Carpatica am depus toate documentele necesare intocmirii dosarului pentru a fi despagubiri mi s-a facut constatarea masinii si avariile produse de vinovat s-a depus dosarul iar dupa 3 saptamani primesc raspuns ca mi s-a respins dosarul deoarece:,,analizand dinamica producerii evenimentului referitor la avariile suferite la cele 2 autovehicule se constata ca amprenta lasata pe auto asigurat nu are corespondenta pe auto pagubit de undew rezulta ca impactul dintre cele 2 autovehicule nu s-a produs in conditiile in care acest eveniment a fost descris,iar contravaloarea despagubirii urmand a fi suportata de catre pagubit." cu toate ca sa intocmit procesu verbal de catre politie iar vinovatul recunoscandu-si vina.Ce pot face de ce sunt atat de incompetenti?ma puteti ajuta in vreun fel va rog!Tin sa precizez ca masina mea este avariata tare partea dreapta fata.:((
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
CatalynCTL, utilizator
Sal, asta e tactica Carpatica ... de intimidare. Nu cred ca pe cale amiabila vei reusi sa rezolvi ceva insa nu renunta. In cazul in care te hotarasti sa ajungi in instanta e imposibil sa nu castigi mai ales ca exista PV al politiei. Iti trebuie insa nervi de fier. Problema este ca va trebui sa dai in judecata autorul accidentulul iar acesta la randul lui sa ii cheme in instanta pe Carpatica. Asta e procedura. Tu nu vei putea recupera direct banii de la Carpatica pe aceasta cale. In cazul nostru, eu am fost asigurat Carpatica si am fost chemat in instanta de cel avariat. Trimite-mi un mesaj cu adresa ta de mail si o sa iti scriu mai multe.
Succes !
cata69ctl@yahoo.com asta este adresa mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu citarea in proces rca vio030 vio030 Buna ziua! In luna mai a anului2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care eu am fost vinovatul. Mai exact am lovit in spate la o trecere pietonala ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o firma de service auto sa te actioneze in instanta deoarece nu si-a recuperat banii de la asigurator mdrlucian mdrlucian Prin 2008 masina proprietate personala,condusa de un alt sofer a fost lovita de o alta masina.Vinovat de producerea accidentului a fost soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca elena_mdv elena_mdv Buna seara, As dori sa imi spuneti va rog daca in cazul unui accident rutier, fara victime, persoana pagubita poate sa refuze polita rca si sa actioneze ... (vezi toată discuția)