avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martor in proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martor in proces de divort

Buna ziua!
Sunt chemata ca martor intr-un proces de divort.Reprezint martorul sotiei care m-a inclus pe lista de martori fara sa ma anunte.In acelasi timp sunt invinuita de sotie ca as fi amanta sotului desi singurele dovezi pe care le are aceasta reprezinta un desfasurator al telefonului sotului unde apare numar meu apelat de multe ori.
Intrebarea mea este ce am de facut.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint si as vrea sa stiu daca sub ordin judecatoresc se pot obtine convorbirile telefonice pentru a mi se demonstra nevinovatia!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters110982 , utilizator 19:03, 8 Noiembrie 2009
Nu e corect....mai ales ca nu am schimbat mai mult de 2 vorbe cu ea....dar ea asa considera
E posibil sa ma duc in prealabil si sa dau o declaratie scrisa care poate fi citita in proces?
Martorul va fi audiat in fata instantei....nu se poate sa dati declaratie scrisa (sa zicem , in fata notarului), care sa fie citita in fata instantei.
Astea sunt cazuri specifice in actiunile de divort...sotia cheama amanta ca martor s-o poarte pe drumuri:D..unde mai pui ca , daca e adevarat sotul cedeaza si ...se imbuneaza la partaj...cam astea sunt ratiunile
...interesante ratiuni.... :)

cam ce intrebari mi se pot pune ca martor si cam cat dureaza?
....Va mira? ! pe mine nu...ati ramane socata sa vedeti de ce sunt in stare unele sotii in procesele de divort! nici macar nu exista miza( actiunile oricum se admit 99%) dar doar asa , de circ( zic eu, ele spun ca vor sa se vada dreptatea!)
o sa va puna sa jurati pe Biblie, sau pe propria constiinta daca nu sunteti credincioasa...apoi partile vor propune intrebari care , daca sunt admise de judecator( ca utile cauzei) va vor fi puse...cam atat...in fapt , mai ales daca sunteti din Buc . si instanta e supraaglomerata se termina repede.
atentie, daca intrebarile sunt intime ar trebui sa fie respinse.daca nu suneti dvs. ca refuzati sa raspundeti deoarece va lezeaza viata intima...

Alte discuții în legătură

Convorbiri telefonice aandreii aandreii As dori daca se poate, sa stiu cat se stocheza convorbirile (cu sonor) de pe un anumit numar de telefon de catre reprezentantii de telefonie mobila si in ce ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de adulter alexaoliv alexaoliv Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr o problema. Sotul meu s a indragostit de o alta femeie. Eu am inregistrari telefonice dintre el si amanta. Au impreuna ... (vezi toată discuția)
Probe gross405 gross405 Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei ... (vezi toată discuția)