avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lipsă răspuns avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lipsă răspuns avocat

Bună ziua,

Prin septembrie, anul trecut (2017), am apelat la serviciile unui avocat pentru rezolvarea unei probleme de înșelăciune în domeniul imobiliar (am fost și sunt fost victima).

Totul a decurs bine o perioadă și anume: am discutat posibilitățile, depus plângere penală împotriva persoanelor care m-au înșelat și am ținut legătura.

Însă de o lună și câteva săptămâni, nu îl mai pot contacta pe domnul avocat, intră căsuța vocală. Cazul de înșelăciune pentru care am apelat la avocat nu este rezolvat, însă simt că am intrat într-un altul cu avocatul, deoarece i-am plătit suma integrală.

Cum ar trebui să procedez în cazul de față, adică în cazul în care avocatul devine înșelător?

Îmi cer scuze daca am încadrat postarea la categoria greșită, sunt prea multe și nu reușesc să le diferențiez.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
andrei-inc, utilizator
Cel mai recent răspuns: andrei-inc , utilizator 20:36, 31 Martie 2020
Din pacate nici nu mi s-a oferit varianta de-a plati pentru fiecare stadiu, am platit totul de la inceput, crezand ca pretul platit pentru serviciu acopera toate costurile.
Nu a fost nici un fel de negociere - cat a cerut atat am dat.

Trecand peste partea cu gasirea persoanei nepotrivite, ce ar trebui sa fac eu in situatia actuala, tinand cont si de criza provocata de corona?

Cred ca am mai spus, nu ma intereseaza neaparat sa-mi recuperez dauna, ci sa opresc acea persoana care a mai fraudat si alte persoane.

Are vreun sens sa apelez la un al doilea avocat sau indiferent de avocat, astfel de "hotii" mici scapa nepedepsite?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti si dvs sa mergeti sa vedeti care e stadiul plangerii penale.
d-le avocat, omul nu i-a cerut sa urgenteze, ci nu i s-a mai raspuns la tel. POate ar trebui tarifat si raspunsul la telefon, ca sa fii sigur ca poti lua legatura cu avocatul platit. Nu zic sa stea omul la povesti in fiecare zi, sau in cazul unei cercetari, in fiecare luna, dar cred ca clientul poate fi instiintat cand apare ceva nou, Nu zic ca avocatul sa raspunda prezent la fecare apel, dar poate da atunci cand e mai liber un sms. Macar cu .. nu e nimic nou, va sun cand a o veste. Dar sa nu mai poate fi contactat, e de porc.. poate o fi dat masina peste el, atunci ar avea o scuza.
@andrei, pe perioada cand ziceti ca ati tinut legatura, de cate ori l-ati sunat pe avocat ?
banii aia pe care i-ati platit, pt ce i-ati dat, ce reprezentau ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg exact, ce demersuri ati facut pana in prezent sa contactati avocatul angajat? Din mesajul intial am inteles ca atunci cand il sunati, intra casuta postala, asta nu inseamna ca nu va raspunde dvs, poate insemna ca si-a schimbat numarul.
Ati incercat sa il cautati la sediul Cabinetului sau sa gasiti un alt numar de contact? puteti sa sunati si la Barou sa va interesati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii puteati trimite e-mail.
Ii comunicati urgenta si avocatul aprecia.

Eu pentru respectarea drepturilor unui fost client urmează ca astazi sa ii predau o corespondenta primită de la Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru ca are termen de judecată maine. Este un fost client dar ii respect drepturile în plină pandemie.
Fiind însă ceva urgent il ajut.

Dacă nu era ceva urgent nu as fi dat curs favorabil solicitării sale.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si pentru sfaturi!

Am reusit sa intru in contact cu avocatul si am aflat ca politistul care ar fi trebuit sa solutioneze cazul, insa din cauza pandemiei s-a suspendat totul - nu ma surprinde si inteleg si totodata apreciez ca am aflat si informatia asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat care pretinde plata in natura asivst asivst Problema este urmatoarea: Anul trecut fiul meu a implinit 18 ani, el fiind in ingrijirea mea, am cerut unei cunostinte, avocat sa ne faca cererea de chemare ... (vezi toată discuția)
Avocatul are datoria de a citi hotărârea judecătorească după ce este dată? Gloria S Gloria S Buna ziua, Dupa ultima infatisare la tribunal in cadrul unui proces, hotarea a ramas in pronuntare. Seara, solutia a fost postata, pe scurt, pe portalul ... (vezi toată discuția)
Avocati si societatile de consultanta? Iulian81 Iulian81 Imi scapa urmatoarea situatie: un avocat doreste sa se angajeze la o firma(SRL) de consultanta in management si afaceri sau o firma ar avea nevoie si de ... (vezi toată discuția)