avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidarea drepturilor salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidarea drepturilor salariale

Dupa cum prevede Codul Muncii, in cazul in care un salariat se pensioneaza(cazul meu e pensionare pe caz de boala), cand se face lichidarea drepturilor salariale? Cartea de munca a fost inchisa de angajator, pe 16.03.2006, dar nu s-a achitat decat salariul cuvenit pe februarie. Drepturile pe martie si pentru concediul de odihna neefectuat in 2005-nu s-a efectuat nici o zi de concediu de odihna!!!!!!!!!-trebuie sa la cersim de la angajator? Dupa
ce se va rezolva probl.o sa va sp[un si cine e angajatorul!!!!!!!MERITA sa fie cunoscut!!Multumesc mult, tuturor participantilor la forum!
Cel mai recent răspuns: simonaelena , utilizator 16:42, 29 Martie 2006
Corami are dreptate, iar daca ultima zi lucrata a fost 16.03.2006, atunci in mod logic data lichidarii drepturilor salariale ar trebui sa fie 31.03.2006, sau o alta zi la inceputul lunii aprile. Nu cred ca in cazul in care plata salariilor se face in doua transe (chenzina I-avans si chenzina II-lichidare), data platii avansului poate fi considerata ca data a platii lichidarii drepturilor salariale. In fond societatea mai are de achitat ceva impozite retinute din acel salariu, chiar daca acesta reprezinta remuneratia aferenta unei parti din luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie nzz nzz Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ionutd ionutd Buna ziua. Am avut contract pe perioada determinata si s-a incheiat acum cateva zile. Pe timpul contractului am avut avans pe 20 si lichidare pe 15 ale lunii ... (vezi toată discuția)
Plata concediu iga iga am o nelamurire; :(-plec in concediu de odihna,mi se da o anumita suma de bani, e normal ca aceasta suma sa fie retinuta din salariile urmatoare?.sau mai bine ... (vezi toată discuția)