avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Bifare casuta pentru a primi alerte
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Bifare casuta pentru a primi alerte

Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte.
Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima consimtamantul in aceasta directie.
Nici mai inainte nu era rau, doar ca situatia era inversata.
Dar tot acelasi lucru era.
Cu toate acestea, pare sa fie mai bine asa, intrucat nimeni nu cred ca bifa sa nu primeasca raspunsurile.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 08:45, 10 Noiembrie 2009
Nu stiu daca in acest caz e bine sa functioneze democratia, votul. Din diferite motive unii nu participa la vot, la discutii. Eu sunt unul din acestia.
Administratorii pot observa cel mai bine care functie se foloseste mai mult si sa procedeze in consecinta chiar daca unora dintre noi nu le convine pe moment.
Oricum, nu poti multumi pe toata lumea.
P.S. Eu agreez varianta cu dezabonare din oficiu.
Eu cred ca varianta democratica ar fi buna.
Adica sa se voteze.
Ideea este foarte buna.
Cei care se abtin nu sunt interesati, pur si simplu le este indiferent.
Eu nu am dat niciodata clik si gata.Dar imi pare corect asa.Pana la urma daca un om scrie vrea sa mai vada si alte opinii, asa cum a zis JH.
Poti sa uiti sa bifezi si pierzi firul.
Ce mi-e una, ce mi-e alta? :D Inainte vreme trebuia sa debifez casuta – pt a nu fi instiintata automat. Uneori uitam, asa ca butonam prin “cont” si debifam.
Acum, e la fel de simplu: trebuie sa bifez casuta daca vreau alerte… Din reflex “click casuta” eram gata sa ma “abonez”… Dar m-am prins repede.

Cum sa “pierdem firul” daca uitam sa bifam? Ca doar stim cam pe unde scriem… Iar daca chiar uitam, click “X a mai scris”, click “mergi la mesaj” si aflam unde am ramas cu mesajele…
Si-apoi, sunt mari casuta si anuntul incat e greu sa nu le vezi… mai ales cand ai obiceiul de a citi totul, nu doar din doua in trei randuri.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
trope_doi, utilizator
Dar este mai comod sa nu bifezi nimic si sa primesti mesajele.;)
Mie imi pare mai incomod asa cum ai aratat Trope_doi.
Nu scriem mereu in aceeasi sectiune.
O mai schimbam din cand in cand.

Oricum, sub aspectul legii este mai aproape asa, sa bifezi doar daca vrei sa primesti mesaje.
Dar, pe de alta parte, conform regulamentului, nimeni nu este obligat sa scrie si in plus poate debifa.;)

Parerea mea este ca, daca o persoana scrie un singur raspuns ar vrea sa stie si ce urmeaza, iar daca scrie doar asa, sa se afle in treaba, din plictiseala sa zicem, poate sa debifeze daca va fi ,,bombardat" cu mesaje.
Depinde de logica si vointa fiecarei persoane care scrie un raspuns.
De aceea, consideram corect sa decida majoritatea...

Mai exista varianta la care am facut referire in sensul ca, sa existe doua casute.
1.O casuta in care cei ce vor permanent mesaje sa o bifeze si sa primeasca mesaje ca mai inainte.
2.O casuta care exista si acum, pentru ca userul sa bifeze doar acolo unde vrea sa primeasca raspunsuri.

Daca bifeaza casuta ca sa fie ca inainte nu va mai bifa de fiecare data.
Cei care vor sa bifeze doar anumite topicuri nu o vor bifa pe cea care ar face sa fie ca inainte cu mesajele din oficiu primite.
Dar nu stiu daca se poate realiza din punct de vedere tehnic.
Deci, sa aleaga fara vot, doar prin bifare.;)
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca tehnic nu prea e posibil cu doua variante… Dar ce stiu eu? Si, chiar de-ar fi posibil nu stiu care e scopul: cine vrea alerte forum bifeaza ditamai casuta si cine nu vrea, nu bifeaza. De ce sa fie si asa si asa daca rezultatul e acelasi? Mi se pare mai avantajos sa bifez ca vreau alerte decat sa uit sa debifez, pt a nu primi alerte (si nu mai “scotocesc” prin “cont” ).

Pe scurt: pt mine varianta existenta acum e ideala. De ce sa complic lucrurile simple?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)
Problema: nu pot sa ma dezabonez de la alerta forum darjan darjan Buna ziua! Nu pot sa ma dezabonez de la Alerta forum. Cu cateva zile in urma am actionat din necunoastere/greseala butonu Mesaje noi, si acum primesc in ... (vezi toată discuția)
Dezabonare avocatnet niccosteff niccosteff m-am dezabonat din greseala . cum pot reactiva serviciul ?am trimis un email pe adresa avocat net si am primit eroare . (vezi toată discuția)