avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara minor

Buna ziua, sunt divortata si am un copil minor in varsta de 9 ani jumate. Mi-am anuntat fostul sot ca doresc sa plec in excursi in anglia impreuna cu copilul. Acesta mi-a facut procura pentru a-i face pasaport fiului meu, iar acum, cand avem biletele de avion cumparate, refuza sa-mi dea acordul la notar pentru iesirea din tara. Am vreo posibilitate sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:08, 5 Septembrie 2018
Buna seara,din pacate am picat in capcana fostului meu sot....duminica seara mi-a trimis un mesaj in care imi spunea sa am actele pregatite sa facem procura...asa ca ...am sperat....acum m-a anuntat ca nu face procura...asa ca maine voi contacta un avocat....sper sa nu fie costisitor :)
Aveti probleme mari cu timpul.
Eu credeam ca deja aveti termenul fixat.
Doar sambata 01.09.2018 m-a anuntat ca s-a razgandit si nu mai face procura, Stia de intentia noastra de a pleca, mi-a facut procura notariala pentru pasaport, stia si ca am cumparat biletele, ,apoi duminica seara mi-a comunicat ca se rezolva luni sau marti....azi s-a razgandit. Mizeaza pe faptul ca nu vreau procese ( dupa un chin psihic de 2 ani am divortat la mediator, eu refuzand ideea de a risca sa devina copilul minge de pingpong)
Vorbiti cu avocatul sa urgenteze la maximum.
Poate aveti noroc si se rezolva la primul termen si va da procura.
Eu am avut si cazuri de felul dvs. la care au venit cu procura ca au inteles ca pierd procesul dar si cazuri in care s-a mers pe judecata ca invoca diverse motive.
In ce oras locuiti?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
am vorbit cu o doamna avocat de la noi din oras astazi (gherla-jud.cluj) si mi-a spus ca am sanse pe ordonanta presidentiala, costuri 520 lei

Alte discuții în legătură

Bună!am avut procesul pentru custodia exclusiva al fetitei mele,am ... Adriana12345@ Adriana12345@ Bună!Am avut procesul pentru custodia exclusiva al fetitei mele,am primit de la tata întâmpinarea redactată de avocata ca este de acord cu ceea ce ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala suplinire acord parental Florina2020 Florina2020 Buna seara! Eu si tatăl copilului suntem despărțiți. (Nu am fost căsătoriți) . Tatăl minorului refuză să imi faca procura pentru a ieși cu ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, tatăl a fost de acord ca copilul sa meargă ... Angelica84 Angelica84 Custodie comuna, tatăl a fost de acord ca copilul sa meargă cu mine in Germania 3 ani ,acuma problema e ca expiră Pașaportul și Procura dată de tatăl ... (vezi toată discuția)