avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupa a doua de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupa a doua de munca

Buna ziua! Am 60 de ani si nu pot sa bag dosarul pentru pensie ca nu am grupa trecută pe cartea de munca, este vorba de 22 de ani la care nu am grupa trecută. In situația mea mai sunt câtva colegi de munca. La firma care am lucrat nu mai este nimeni sa imi calculeze grupa. Cartea de munca o am. As dori sa găsesc un avocat sa ne reprezinte in instanța pentru a ne câștiga grupa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 15 Septembrie 2018
In mod normal, arhiva trebuia preluata de catre VAE APCAROM, in conditiile in care a preluat activele de la fosta IPIC si filiala Metalurgica Pogoanele s-a desfiintat/ s-a taiat.
Arhiva mai poate fi preluata de o firma specializata in arhivare din judetul dvs.
VOESTALPINE VAE APCAROM SA
Adresa:Sos. BRAILEI nr.2, Buzău
Societatea este activa., conform informațiilor de pe Ministerul de Finanțe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime andreeamuresan andreeamuresan unde gasesc detalii privind adresa si sediul unor fabrici la care tata a lucrat in anul 1978: autobaza transporturi dej- ITA cluj; si combinatul de utilaj greu ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei de munca gabrrii gabrrii A lucrat 30 de ani ca mecanic agricol in brazda in carnetul de munca nu a fost trecuta grupa de munca.Arhiva SMA a fost preluata de primarie si din documentele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua si la multi ani ! ( doamnelor si domnisoarelor) . ma ... Ioan Doru Morteanu Ioan Doru Morteanu Buna ziua si LA MULTI ANI ! ( doamnelor si domnisoarelor) . Ma numesc Ioan Doru Morteanu. Pentru intocmirea dosarului de pensionare am nevoie de adeverinte de ... (vezi toată discuția)