Politistul chemat la fata locului nu intreprinde nimic desi am fost amenintat in fata lui.Pot sa solicit procurorului ca politistul sa depuna un referat?
Am fost amenintat cu moartea, am fost insultat si calomniat fara ca eu sa provoc sau sa ripostez.
Politistul chemat la fata locului a asistat pasiv la amenintari, iar cand eu i-am atras atentia ca se continua cu amenintari si insulte chiar in fata dumnealui si ca faptuitorul este pasibil de dosar penal, acesta i-a spus faptuitorului cu jumatate de glas "da are dreptate domnul" fara sa intreprinda nimic, nici amenda, nici invitatie la politie, lasand totul la voia intamplarii
La amenintari au fost de fata si mama mea si partenera de viata cu care inca nu sunt casatorit .
Solutionarea plangerii a revenit altui politist decat cel care a venit la locul faptei,
tot de la postul local de politie.
S-a intocmit dosar penal, s-a inaintat la parchet, iar rezolutia a fost SUP.
Desi am propus atat pe mama mea cat si pe partenera mea ca martori, mi
s-a spus ca aceste persoane ar putea fi subiective.
Intrebarile mele sunt:
-Pot sa solicit in plangerea catre prim-procuror Impotriva SUP audierea martorilor mentionati(mama mea si partenera de viata)?
-Pot sa solicit ca politistului aflat la locul faptei sa i se ceara intocmirea unui referat cu cele intamplate?
Va multumesc!
Da, aveti dreptate, imi cer scuze ca nu m-am gandit la asta, ca nu se pot propune politistii ca martori, desi nu vad logica, daca pot fi impartiali, de ce nu? In sfarsit, traim in Romania.
Amenintare
Roxanado
Buna seara,suntem amenintati ca ni se da foc de unchiul sotului meu,cu care locuim in curte.Martori la aceste amenintari au fost 2 echipaje de la Politia ... (vezi toată discuția)