Suspendare permis din cauza unei contravenții pe care nu am făcut-o. Cum este posibil să se ia o astfel de măsură împotrivă mea fără ca eu să fi făcut ceva?
Am primit in data de 10.09.2018 o notificare prin posta de la Politia Gorj prin care mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de 11.08.2018 am permisul suspendat pentru 30 zile pentru o contraventie savarsita in data de 26.07.2018.(Am primit notificarea in ziua in care expira suspendarea) Am sunat la Politia Gorj sa ma informez despre ce este vorba...deoarece nu am primit nici Procesul de contraventie nici o alta notificare sa predau permisul. MI-au spus ca amenda a fost data pe autoturismul ce apartine fimei unde lucrez pentru incalcarea unor reguli de circulatie.
Eu nu am condus acea masina la data respectiva!!!!!!! .Am solicitat informatii la firma (verbal..apoi prin email ) daca au primit vreo solicitare de la politie pentru stabilirea identitatii conducatorului auto pentru problema mai sus mentionata..Se pare ca nimeni nu stie nimic si nu am primit nici un raspuns ..nici verbal..nici in scris. Cum este posibil sa se ia o astfel de masura impotriva mea fara ca eu sa fi facut ceva ??? Pe langa ca am circulat cu permisul suspendat fara sa stiu ....in mod cert o sa primesc si o amenda. Ce pot face??
Va multumesc
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca nu se comunica politiei dovada platii pv este trimis la fisc, cam asta este traseul. Si nu poti plati impozitul la casa daca ai amenzi neplatite.
Trebuie sa descifrati misterul intocmirii pv de politia din Gj, trebuie sa existe o inregistrare a incalcarii liniei continue, altfel politia urmarea contravenientul sa il sanctioneze.
De la locul de munca nu ati aflat cine a condus in zona respectiva?
Pentru a fi intocmit pv trebuie comunicata adresa completa (ati primit notificarea acasa) si CNP-ul. CNPul nu il cunosc decat cei de la Resurse umane.
Inca o intrebare daca se poate... Daca eu fac contestatie si dovedesc ca nu eu am fost persoana care a condus si firma a furnizat date eronate Politiei pentru intocmirea PV ( nu exista foi de parcurs) cine suporta consecintele? Totusi...s-au luat si s-au aplicat niste masuri impotriva mea fara sa fie reale,cineva a comunicat niste date personale,urmarile putand fi de natura penala pentru mine
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Consecintele le suporta cel care a comunicat eronat datele. Se poate considera fals in declaratii adica infractiune.
De natura penala este cazulnumai daca savarseati o infractiune.