avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis din cauza unei contravenții pe care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis din cauza unei contravenții pe care nu am făcut-o. Cum este posibil să se ia o astfel de măsură împotrivă mea fără ca eu să fi făcut ceva?

Am primit in data de 10.09.2018 o notificare prin posta de la Politia Gorj prin care mi se aduce la cunostinta ca incepand cu data de 11.08.2018 am permisul suspendat pentru 30 zile pentru o contraventie savarsita in data de 26.07.2018.(Am primit notificarea in ziua in care expira suspendarea) Am sunat la Politia Gorj sa ma informez despre ce este vorba...deoarece nu am primit nici Procesul de contraventie nici o alta notificare sa predau permisul. MI-au spus ca amenda a fost data pe autoturismul ce apartine fimei unde lucrez pentru incalcarea unor reguli de circulatie.
Eu nu am condus acea masina la data respectiva!!!!!!! .Am solicitat informatii la firma (verbal..apoi prin email ) daca au primit vreo solicitare de la politie pentru stabilirea identitatii conducatorului auto pentru problema mai sus mentionata..Se pare ca nimeni nu stie nimic si nu am primit nici un raspuns ..nici verbal..nici in scris. Cum este posibil sa se ia o astfel de masura impotriva mea fara ca eu sa fi facut ceva ??? Pe langa ca am circulat cu permisul suspendat fara sa stiu ....in mod cert o sa primesc si o amenda. Ce pot face??
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Responsabil , utilizator 20:58, 19 Septembrie 2018
Gresit,pt nepredare se prelungeste perioada de suspendare cu 30 zile.politia trimite o notificare candva in acestvsens.
Acestia sint pasii!felicitari!ptvreview

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie de care n-am stiut jericho33 jericho33 buna ziua. am primit instiintare acasa ca trebuie sa predau permisul din cauza cumului de puncte.....stiam ca nu am cumul de puncte asa ca m am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie si suspendare permis 1 luna danmarinescu danmarinescu Buna ziua, Sunt din Tg-Jiu si am fost oprit in trafic in aproprierea Aiudului de o brigada de politie si informat ca am fost filmat cu o camera in timp ce ... (vezi toată discuția)