avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna seara. Eu abia am 3luni de contract fiind si primul. In momentul de fata am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma incadrez la indemnizatia pentru cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Roberto12345 , utilizator 10:57, 23 Ianuarie 2019
Si de platit.. ma plateste firma?? Sau casa de asigurari???
Angajatorul daca nu s-a incetat c.i.m...
Contractul nu sa incheiat.. dar ei insista ca nu ma incadrez si nu am dreptul la medical.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
Roberto12345, utilizator
Si cand mi sa propus demisia mi sa zis ca oricum nu ma voi incadra nici la indemnizatia pentru CCC
Cate luni aveati lucrate inainte de a va lua concediul medical ?

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)