avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna seara. Eu abia am 3luni de contract fiind si primul. In momentul de fata am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma incadrez la indemnizatia pentru cresterea copilului
Cel mai recent răspuns: Roberto12345 , utilizator 10:57, 23 Ianuarie 2019
Eu la medical am dreptul?? Si daca da de cand??? Si inca ceva..... am inteles.ca daca iau.medical mai devreme nu o sa mai beneficiez de imdemnizatia pentru cresterea copilului???
Aveti dreptul la concediu medical... concediul medical nu afecteaza dreptul de a beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Buna ziua. Ma scuzati pentru deranj. As mai avea o intrebare la dumneavoastra daca ma puteti ajuta. Eu contractul de munca l-am semnat pe data de 12.06.2018 fiind si primul meu loc de munca. Pe data de 11.11.2018 am fost i ternata si diagnosticata cu EMINENTA DE AVORT pentru care am si fost bagata in concediu medical. Am prezentat documentele la servici si la medicina muncii. Pana aici tot bine. Mi-au fost platite zilele de comcediu pana la sfarsitul lunii noiembrie. Astazi mi sa comunicat de la servici ca nu am dreptul la concediu medical, si ca trebuie sa dau si banii inapoi. As dori sa stiu daca este asa... am s-au nu am dreptul la concediu????
Din cauza ca nu indeplineati conditia stagiului de cotizare .... Stagiul minim de cotizare este de 6 luni realizate în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul medical.
Atunci sunt obligata sa imi dau demisia?? Pentru ca asta vor sefii. Ce pot face?? Cum pot proceda???

Alte discuții în legătură

Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de creștere a copilului? Alexandra Istudor Alexandra Istudor Am fost angajată din octombrie 2017 până în aprilie 2018 la o firmă,apoi m am reangajat si am in prezent 3 luni de când lucrez . Se pun si cele 6 luni ... (vezi toată discuția)