avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces verbal castigat in instanta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces verbal castigat in instanta

am si eu o intrebare la dumneavoastra am un dosar penal si am avut un proces verbal la care am facut contestatie si am castigat procesul in instanta si trebuie sa ma duc sa iau sentinta ca mi-a ajuns acasa dar m-i sa spus trebuie legalizata.
intrebarea mea este daca am castigat procesul trebuie sa cada si dosarul penal si sa-mi recuperez si permisul.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 19:34, 12 Noiembrie 2009
Daca astazi s-au implinit cele 15 zile de atacare a hotarari data, eu va sugerez sa asteptati cateva zile pentru ca daca actiunea de recurs a fost trimisa cu posta in ultima zi deci in termen legal ,nu avea cum sa ajunga la dosar in aceeasi zi .
Insa daca saptamana viitoare hotararea nu este atacata cu recurs puteti face cerere pentru eliberarea ei din dosar sa nu mai asteptati posta si cu aceasta va duceti si va ridicati permisul de conducere de la politie.

Succes!
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal va rog ajutatima bodys24 bodys24 am dosar penal din cauza unei camere radar care m-a prins cu 106 km in localitate pe data 19 aug 2008 si ei mi-au suspendat permisul din 25 februarie pana pe ... (vezi toată discuția)
Predare permis in urma pierderii procesului bogdan.plesa bogdan.plesa buna ziua ! v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea problema : am contestat un proces verbal prin care mi-a fost retinut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal savy savy Dupa ce am castigat contestatia impotriva unui proces verbal, care sunt pasii pentru a anula amenda si punctele (retinerea permisului)? Multumesc. (vezi toată discuția)