avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... O persoană deţine pozele mele intime!!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

O persoană deţine pozele mele intime!!

Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le posteaza , la inceput nu am crezut , dupa asta a postat o poza intimă si a transim- o prietenilor . Acum ma amenință din nou si daca nu voi face ce vrea el le posteaza pe toate rețele de socializare si le transmite tuturor rudelor , cunoscuților ! Ce pot sa fac ca sa nu posteze pozele si să scap de această persoană? Nu aș dori sa apara acelea poze pe net si mai ales sa le vada apropiatii
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
Loredana Fridmam, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 08:46, 19 Septembrie 2018
Cred ca nu va fi realizabil NICIODATA sa pot spune din inima unui presedinte de partid ca ma onoreaza.... Este un vis fara orizonturi...!!
Oricum efortul dumneavoastra depus ,merita a va cataloga onorant !
Respect !
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor ... Daniela0022 Daniela0022 Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă privind protecția datelor personale pe rețele de socializare. O persoană cunoscută postează poze fără ... (vezi toată discuția)
Santaj cu mesaje carina.maria carina.maria Buna seara. Recent am oferit o informatie intima unei persoane necunoscute, iar aceasta a inceput sa ma ameninte ca va posta informatia pe conturi de ... (vezi toată discuția)
Santaj cu poze ContSters299712 ContSters299712 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati intro problema destul de serioasa pentru mine. Deci problema probabil deja e banala, de multe ori ati auzito la alte fete, un ... (vezi toată discuția)