avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am probleme cu administratora de bloc unde ma ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am probleme cu administratora de bloc unde ma indrumati sa merg, la primarie nu am primit nici un fel de ajutor!

De foarte multa vreme, ma confrunt cu probleme uriase privind plata intretinerii la bloc din culpa administratorei, cui sa ma adresez, am 7000 de lei intretinere de plata si tot 7000 de lei penalizari este posibil asa ceva, nu este prima data cand se ajunge la asemenea sume uriase!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 08:46, 25 Septembrie 2018
Este enorm ...sunteti contorizati? Administratorul trebuia sa verifice intretinerea inainte de afisare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectitudine calcul intretinere si penalitati la intretinere nikkkoleta nikkkoleta am un apartament inchiriat unei firme care la randul ei il inchiriaza in regim hotelier. desi apartamentul este contorizat (apa calda, apa rece, caldura), ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator si presedinte de asociatie Viorela Nita Viorela Nita sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere whiterose12 whiterose12 Buna ziua,am si eu o intrebare , Anul trecut administratora de la intretinere a introdus penalitatile(se pare ca nu stia ca sunt obligatorii) si a introdus si ... (vezi toată discuția)