avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... POATE SA PRIMEASCA CU SUSPENDARE?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

POATE SA PRIMEASCA CU SUSPENDARE?

Un bun prieten a condus sub influenta alcoolului pe un drum comunal fara permis. Stiu ca pedeapsa pentru alcool consta intre 1 si 5 ani sau amenda, iar cea pentru pentru permis, tot intre 1-5 ani.
Intrebarea mea este daca are sansa sa primeasca doar amenda sau cu suspendare (Nu a mai avut nicio abatere de la lege)?
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
CristianPadurariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristianPadurariu , utilizator 22:16, 6 Octombrie 2018
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal-trafic de droguri de mare risc ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis auto pitzi27 pitzi27 Buna ziua .. Am si eu o intrebare am condus fara permis auto (neavand) si am fost oprit de un echipaj de circulatie .. Mia venit o citatie de la udriste sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care pot fi consecintele pt cineva care a fumat marijuana ... zzzz23 zzzz23 Buna ziua! Care pot fi consecintele pt cineva care a fumat marijuana cu 3 ore inainte de a se urca la volan? Metionez ca a mers pe interizis si d-asta l-au ... (vezi toată discuția)