avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care sunt șansele să primesc amendă, nu pedeapsa cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care sunt șansele să primesc amendă, nu pedeapsa cu închisoarea pentru conducere fără permis dacă este prima abatere?

Care sunt sansele sa primesc amenda si nu pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani pentru conducere fara permis in cazul in care este prima abatere. Deasemeni as vrea sa stiu care este amenda pentru astfel de abatere. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters506599 , utilizator 10:33, 29 Septembrie 2018
Detentie doar in cazul in care ma intersectez cu legea din romania si statele din u.e.? Pentru gravitatea acestei peobleme exista o limita de jurisdictie?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va prezentati, procesul se poate judeca in lipsa dvs si riscati o pedeapsa in regim de detentie.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cele ce scrieti dvs veti face puscarie in Germania, Franta, UKGB sau in orice alta tara europeeana.
In ziua de azi datele sunt transmise direct bazei comune de date europeene.
Orientati-va spre De si tarile nordice, acolo puscariile sunt hoteluri in comparatie cu Italia, Franta, ca sa nu mai vorbim de Ro unde de altfel riscati sa fiti tranferat.
Dupa parerea dvs mi-ar fi mai convenabil sa ma prezint la proces la data indicata cu o aparare buna? Ce decizii s-ar putea lua? Ce poate face pentru mine o aparare decenta date fiind circumstantele? Multumesc!

Demos a scris:

Din cele ce scrieti dvs veti face puscarie in Germania, Franta, UKGB sau in orice alta tara europeeana.
In ziua de azi datele sunt transmise direct bazei comune de date europeene.
Orientati-va spre De si tarile nordice, acolo puscariile sunt hoteluri in comparatie cu Italia, Franta, ca sa nu mai vorbim de Ro unde de altfel riscati sa fiti tranferat.

Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
ContSters506599, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va veti apara bine, este posibil sa primiti pedeapsa cu suspendare, daca nu va prezentati cel mai probabil veti primi cu executare. Apoi veti fi dat in urmarire internationala si adus in Romania pentru a executa sentinta privativa de libertate. Ar trebui sa fiti multi ani pe cine stie ce insula sau in cine stie ce tara bananiera ca sa scapati.
Total de acord cu utilizatorul @DinuX.
Scuze pt intarziere, deplasari profesionale.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat și oprit de către un echipaj Denis19 Denis19 Bună. As avea și eu o întrebare. Mi-a fost reținut permisul pe data de 03.03.2017 și am avut dovada de 15 zile pana în data de 18.03.2017 pe o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si permis suspendat ionut1559 ionut1559 Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis anulat Dan121212 Dan121212 Buna ziua. Am o întrebare la care nu ii prea găsesc raspuns. In urma cu 2 ani am produs un accident sub influența alcoolului. Permisul de conducere mia fost ... (vezi toată discuția)