avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

1.Daca concedierea a fost individuala , angajatul se mai poate reincadra pe acelasi post dupa expirarea perioadei de somaj ?

2. Daca se va reangaja si firma il va concedia din nou peste o anumita perioada ( dupa 1 an ) mai poate beneficia de somaj ?
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 14:01, 13 Noiembrie 2009
Este evident ca am postat ca sa primesc un raspuns si acest lucru se intamplase deja .

Nu m-am suparat deloc , doar ca nu am inteles cum a ajuns domnia sa la aceasta concluzie .

Personal incerc sa nu emit opinii fara un real temei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de somaj marrs831 marrs831 se poate obtine ajutorul de somaj daca se desfiinteaza un punct de lucru(totodata si postul ) ,dar functioneaza alte puncte de lucru? (vezi toată discuția)
Concediere art 65 (1) noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in legatura cu o persoana concediata in baza articolului 65 (1) Codul Muncii. Mentionez ca nu este vorba ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa ce am dat in somaj ContSters187575 ContSters187575 anul trecut in sept din motive economice am facut restructurari si am inchis cim-ul unui angajat care a plecat in somaj. acuma, imi pleaca un alt angajat, de ... (vezi toată discuția)