Am transferat sume mari de bani fiicei noastre în timp ce era căsătorită. Din punct de vedere legal, pot face ceva să recuperez banii? Se poate considera că i-am dat cu titlu de împrumut?
Am și eu o situație puțin mai complicata la care as avea nevoie de un răspuns: in perioada 2008-augut 2017 am transferat împreuna cu soțul meu fiicei noastre, căsătorită fiind pana in Noiembrie 2017, sume f mari de bani pentru închiderea unor credite si achiziționarea unor imobile.
Întrebarea este: din punct de vedere legal pot face ceva sa recuperez banii, având in vedere ca și fostul soțul a beneficiat de acești bani?
Se poate considera ca au fost dați cu titlu de împrumut?
Mulțumesc anticipat!
Mergeti la un av ,astfel de probleme nu se rezolva cu raspunsuri primite pe un forum.Exista posibilitatea sa recuperati ceva din , investitiile "facute nu credeti ca merita o discutie fata in fata cu un av .
Referitor la notificarea fostului ginere nu consider că v-ar ajuta să recuperați banii.
Eu una consider că nu aveți șanse să vă recuperați banii mergând pe premisa că s-au dat cu titlu de împrumut. Dacă erau cu titlu de împrumut trebuia să se fi închieat un înscris ceva din care să reiasă că au fost dat cu titlu de împrumut.
Aceștia au fost doar bani transferați.
Creanta
ulises10
Cu putin inainte de divortul care a intervenit acum 5 ani, sotia (se poate proba ca a facut-o fara stirea sotului) a luat din banii comuni o suma mare de bani ... (vezi toată discuția)