avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minorul în familia LGBT: ce se întâmplă cu el ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minorul în familia LGBT: ce se întâmplă cu el dacă tata decedează iar mama își trăiește viața mai departe cu o altă femeie?

In cazul în care o femeie a născut un copil, tatăl copilului a decedat, iar ea își trăiește mai departe viata cu o alta femeie, ce se întâmplă cu acel copil dpdv legal? Este lăsat sa trăiască cu mama și iubita acesteia?
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:27, 7 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu stiu ca printre primele jocuri ale copilariei era unul care se nume "de-a mama si de-a tata" ! Cum se va numi acest joc de-acum incolo ? Toti stim ca in general comportamentul copilului copiaza unul sau ambii parinti (bun sa rau). In rest ma abtin dela orice alt comentariu.
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va asigur,, un parinte nu se va harjoni niciodata cu iubita/ul in fata copilului lui!

Ati subliniat cuvantul ”parinte”, vrand parca sa-i dati o conotatie deosebita...probabil ”un parinte responsabil” ! Dar daca am inteles sublinierea acesstuia, nu inteleg sublinierea lui ”niciodata”
? Poate ma ajutati, caci altfel nu vad cum puteti dvs. da asemenea ”asigurari” !!!
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
anatiti a scris:
Doamna administrator va multumesc ca ati publicat si opinia mea: ciuntita dar este.

Opinia este în întregime, nu am atins nicio virgulă a ei :) N-am făcut altceva decât să aduc discuția înapoi la subiect.
6 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiti despre ceva ce nu există. Familia LGBT este un non sens.

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Sexul si divortul rickylaura rickylaura Un prieten a divortat de curind dupa o casnicie de 8 ani cu 2 copii. Sotia a divortat pentru ca: el statea prea mult la calculator, nu o ajuta in casa, vorbea ... (vezi toată discuția)
Discutie pe tema incestului Cabinet Avocat Ionescu Cabinet Avocat Ionescu Buna seara ! Conform codului penal art.203 \"Raportul sexual între rude în linie directa sau între frati si surori se pedepseste cu închisoare de la 2 la ... (vezi toată discuția)