cyan a scris:
@anatitu, legea nu permite luarea de langa parinte a copilului, indiferent ca parintele este mama sau tatal pe motive morale ori crestinesti.
Raspundeti-mi la intrebarea de mai sus, este de preferat ca un copil sa fie neingrijit, neglijat, batut, nehranit, needucat de o familie, doi parinti alcoolici fara loc de munca sau ca acesta sa fie crescut intr-un mediu corespunzator, hranit, educat, ingrijit, de mama si prietena ei?
Va asigur,, un parinte nu se va harjoni niciodata cu iubita/ul in fata copilului lui!
Si eu sunt de acord cu aceasta consideratie.
Sub aspect legal nu exista diferentiere pe criterii de orintare sexuala.
Copilul este al parintelui respectiv.
Orientarea sexuala a parintelui nu ii poate atrage sanctiuni de ordin juridic.Aceasta indiferent de rezultatul referendumului.
Referendumul nu este o vanatoare de vrajitoare in sensul cum proceda Inchizitia in Evul Mediu.Am vazut niste reclame care aratau in.mod explicit arderea pe.rug, ceea ce imi pare o mare denaturare a adevarului si o dezinformare vadita.Drepturile conferite de lege si de constitutie exista si vor ramane nealterate.Nu va exista nicio Inchizitie si nu se vor incalca drepturile fundamentale consacrate prin constitutie.
In tarile romane nu a existat niciodata inchizitie pe religie ortodocxa.
Doar in tarile cu religie catolica a existat Inchizitia.