avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... patronul ma obliga sa imi dau demisia ca sa nu pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

patronul ma obliga sa imi dau demisia ca sa nu pot primi somaj

buna as vrea sa stiu si eu ce sa fac in acest caz;am fost dat afara de patron pt c nu am vrut sa mai fac ore suplimentare,programul de lucru era de la 7-17,dar cel putin 2 zile pe saptamana ne tinea la munca 2-3 ore peste program dar fara plata pe motiv ca e criza si ca asteapta la poarta 100 de oameni daca nu ne convine sa plecam,intro zi nu am mai vrut sa stau iar a doua zi mia spus sa-mi semnez demisia si sa plec . lucram la el de trei ani iar cand iam zis de somaj nici nu a vrut sa auda mia zis sa imi dau demisia ca sa nu am probleme si mai mari.ce se poate face in astfel de situati ? va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: bociu , utilizator 21:25, 13 Noiembrie 2009
da acela este programul 10 ore zilnic si o sambata lucram pina la ora 15 iar doua le avem libere
din cate stiu eu nu mai poate angaja pe altcine pe acel post nu stiu cat timp
Aceasta interdictie nu se aplica in cazul concedierii individuale.
Se refera la restructurarea postului, pentru care inteleg ca nu e cazul aici.
va multumesc tuturor pt sfaturi miau fost de folos ,iar pe viitor stiu si eu ce drepturi am

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul vrea sa ma concedieze. alphinista24 alphinista24 lucrez la o firma de 7luni.luna trecuta patronul mia spus ca i~mi ia din salariu crezand ca voi pleca din firma.dar iam spus ca raman.acum mia zis ca ma mai ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca atanasoaie atanasoaie O persoana angajata ca sofer (cu contract de munca pe perioada nedeterminata) la o firma ajunge la neantelegeri cu conducerea . I s-a propus trecere pe o alta ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de necorespundere profesionala ralu86 ralu86 Buna seara, Am mare nevoie de asistenta privind situatia in care ma aflu. Dupa o experienta de aproape 4 ani in cadrul unei companii multinationale(pe care ... (vezi toată discuția)