am avut un proces civil pe fond in care instanta a facut adrese Comisiei locale pt stab dr de prop...inapoi la instanta au venit adrese cu antetul primariei si semnata de primar si secretar...mai ales ultima care a sustinut jud ca e `hotaratoare `prin care `primaria` sustine ca un TP s-a dat dupa o fila de registru agricol,am demonstrat contrariul si mai ales ca partea cu terenurile este rupta/originalul/..sunt in recurs...am dat in contencios primaria reprezentata prin primar si secretar...ca asa era antetul pe acea adresa sa-si anuleze acel act deoarece este un fals....ei bine la prima inf pe contencios primaria si-a angajat avocat si a depus cateva exceptii...prima ca primaria este o CLADIRE in care functioneaza un aparat al administratiei locale....deci eu am dat in judecata O CLADIRE...
aici au invocat exceptia lipsei calitatii procesuale pasive...pe urma au invocat exceptia inadmisibilitatii actiunii deoarece actul dedus judecatii nu este act administrativ,este doar o nota informativacare nu produce efecte juridice...dar..instanta a zis clar ca e un act administrativ si a tinut cont de el
a treia exceptie invocata lipsa calitatii procesuale active a reclamantului,intrucat continutul actului ii profita......asa de bine mi-a profitat ca s-a stabilit radierea tatalui de pe TP
Ma intreb;oare o cladire poate sa-si angajeze avocat si sa scrie asa ceva?
avocata angajata de primar,primarie/cladire/....eu am dat in contencios dupa ce am facut plangerea prealabila primariei sa-si anuleze /sau sa spuna adevaru,/acel act care a fost trimis tot de primarie/asa era antetul/ instantei de fond care a dus la pierderea procesului la prima instanta....
O lamurire va rog
dienusa
s-a facut pe civil de catre instanta o adresa catre Comisia locala pt stab dr de prop...inapoi a venit o hartie cu antetul Primariei fara a se mentiona ... (vezi toată discuția)
In nume propriu
lotuss
Cind in proces se cere anularea unui act autoritatea emitenta sta in instanta in nume propriu.Aceasta autoritate devine automat parte in proces ?isi insuseste ... (vezi toată discuția)