Buna ,
Ce pot face eu, in calitate de administrator (si proprietar), sa pot determina (convinge) alegerea unui presedinte si al unui comitet in asociatie? Nimeni nu vrea sa se ocupe de nimic. Si nici responsabilitate nu-si asuma. Conform noii legi, sotul meu (care era membru in comitet), nu mai poate face parte din acesta. Ceilalti membri nu mai locuiesc in imobil.
e o realitate: sunt blocuri unde nimeni nu vrea sa-si mai asume aceasta bataie de cap.
Am avut recent o situatie in care, cu mare greutate, s-au oferit 3 persoane pentru comitet. Dar nimeni nu vrea presedinte. S-a hotarat sa se ia toate deciziile de aceasta troica, sa vedem ce o sa fie. Legea actuala introduce niste amenzi care sperie oamenii sa-si mai asume o asemenea responsabilitate. La bloc eu vin sa ma odihnesc, nu sa fac profit, nu sa ma lupt cu morile de vant. Viata reala bate legea asta zapacita: cum sa amendezi un presedinte ca nu a raspuns unui locatar, in termen de 10 zile, la nu stiu ce nazbatie. Fratilor, la bloc ne odihnim, nu ne razboim !