avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lipsa presedinte si comitet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lipsa presedinte si comitet

Buna ,
Ce pot face eu, in calitate de administrator (si proprietar), sa pot determina (convinge) alegerea unui presedinte si al unui comitet in asociatie? Nimeni nu vrea sa se ocupe de nimic. Si nici responsabilitate nu-si asuma. Conform noii legi, sotul meu (care era membru in comitet), nu mai poate face parte din acesta. Ceilalti membri nu mai locuiesc in imobil.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:08, 12 Octombrie 2018
e o realitate: sunt blocuri unde nimeni nu vrea sa-si mai asume aceasta bataie de cap.
Am avut recent o situatie in care, cu mare greutate, s-au oferit 3 persoane pentru comitet. Dar nimeni nu vrea presedinte. S-a hotarat sa se ia toate deciziile de aceasta troica, sa vedem ce o sa fie. Legea actuala introduce niste amenzi care sperie oamenii sa-si mai asume o asemenea responsabilitate. La bloc eu vin sa ma odihnesc, nu sa fac profit, nu sa ma lupt cu morile de vant. Viata reala bate legea asta zapacita: cum sa amendezi un presedinte ca nu a raspuns unui locatar, in termen de 10 zile, la nu stiu ce nazbatie. Fratilor, la bloc ne odihnim, nu ne razboim !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea membrilor comitetului executiv Costica33 Costica33 Acum o luna de zile am fost ales in comitetul de bloc impreuna cu un cenzor, s-a semnat proces verbal la AG. Acum cateva zile presedintele a convocat adunare ... (vezi toată discuția)
Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un pfa? Sever Simion Sever Simion Cine si cum poate rezilia un contract de administrare bloc cu un PFA? Mutlumesc. (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)