avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata in solidar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata in solidar

Buna ziua!
In urma unui proces cu proprietarii rai platnici, judecatorul a precizat urmatorul aspect:
Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei de a fi obligaţi pârâţii la plata cotelor de întreţinere şi a penalităţilor de întârziere în solidar.
Va rog sa-mi comunicati ce inseamna asta pentru asociatia de proprietari (reclamanta).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 19:40, 17 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
din ce vad e vorba de 2 restantieri , fiecare cu proprietatea lui.....instanta a procedat corect in sensul ca a validat sumele cerute dar a respins cererea avocatului de a se plati in solidar

trebuie sa specifici suma ce o doresti de la fiecare proprietar nu ca vrei toata suma de la oricare proprietar(solidar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat dmd75 dmd75 In 2009 a existat un proces intre Asociatia de locatari(reclamant) si un coproprietar al unui apartament pentru recuperarea unor datorii aferente lunilor dec ... (vezi toată discuția)
Dosar instanta rau platnici merepere merepere buna ziua. in iunie 2013 am trimis in instanta dosare pentru rau platnici la intretinere. ieri am primit de la judecatorie o adresa prin care mi se cere ca in ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca intr-un dosar avand ca obiect nasti23 nasti23 Va supun atentiei urmatoarea speta. In cauza, cererea prin care [i]ASOCIATIA de PROPRIETARI solicita obligarea PARATILOR la plata sumei de [b]x[/b] lei, ... (vezi toată discuția)