avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere grupa I de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere grupa I de munca

Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu, nu mi-a dat adeverinta ca am lucrat in grupa I de munca in acea perioada.
Cum trebuie sa procedez pentru a da in judecata societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) prin lichidatorul judiciar firma SC MANAGEMENT CONSULT IPURL Giurgiu si a obtine o sentinta judecatoreasca din care sa reiasa ca am lucrat in grupa I de munca in peroada 03.09.1985-28.10.1988 ?
Trebuie sa ma adresez obligatoriu instantei din Ploiesti (unde am domiciliul) sau pot sa ma adresez instantei din Giurgiu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 21 Octombrie 2018
Vorbiti cu lichidatorul sa va comunice cota de contributie ...
Voi incerca sa aflu cota de contributie de la lichidatorul judiciar, dar cu ce m- ar ajuta acest lucru la obtinerea grupei I de munca?
Intr-o actiune in instanta se poate constata ca s-a retinut/achitat cota de contributie aferenta grupei de munca.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Adeverinta primita trebuie sa nominalizeze persoana pentru care s-a platit contributie majorata, corespunzator conditiilor de grupa I de munca, adica, ceva. Datele trebuie sa rezulte din statele de plata din perioada respectiva, pentru persoana in cauza pentru ca firma sa poata confirma.
MoraruLM a scris:

Voi incerca sa aflu cota de contributie de la lichidatorul judiciar, dar cu ce m- ar ajuta acest lucru la obtinerea grupei I de munca?

De asemenea, puteti solicita lichidatorului si eliberarea , potrivit legislatiei in vigoare, copii dupa statele de plata existente, daca contributia este cea aferenta desfasurarii activitatii in grupa de munca respectiva.
Ultima modificare: Duminică, 21 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat la societatea sc verachim sa giugiu (fostul combinat ... nicoleta_simon nicoleta_simon Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 01.10.1985-30.10.1988 ca inginer stagiar, in anul 2006-2007 am luat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic ... Nicolaescu Nicoleta Nicolaescu Nicoleta Buna ziua, Am lucrat ca inginer stagiar la combinatul chimic Giurgiu, in perioada oct 1985- dec 1988, după care m-am mutat in Craiova . Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)