avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcere din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcere din CCC

Buna ziua,

In august 2013 am fost angajat pe o perioada determinata de 16 luni in locul unei colege care a intrat in CCC. In octombrue 2013 contractul meu a fost trecut pe perioada nedeterminata datorita faptului ca s-a eliberat o pozitie echivalenta. Acum in 2018, colega s-a intors dupa cea de-a doua nastere si nu accepta decat sa vina in locul meu si nu vrea aceasi pozitie cu aceleasi drepturi salariale in acelasi birou, dar alta zona. Din 2013 si pana acum compania s-a reorganizat iar functiile noastre s-au schimbat. Inclusiv zonele de care eram responsabili au suferit schimbari. Zona pe care a fost ea si am preluat-o eu este mult mai mare acum si nici nu mai face parte din aceasi “Arie”. Inclusiv denumirea zonei este alta. Intrebarea mea este urmatoarea, sunt obligat sa ii cedez locul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: VasAdi1981 , utilizator 21:25, 22 Octombrie 2018


Cornel Vasile a scris:

Nu trebuie sa va dati dvs la o parte ... asa cum am mai spus este problema angajatorului ca nu a luat in considerare la reorganizare si locurile de munca ale celor care sunt suspendati.


Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la munca dupa concediu crestere copil butarugeorgiana butarugeorgiana buna ziua, in data de 04.10.2013 copilul meu inplineste varsta de 2 ani,societatea la care am fost angajata nu mai desfasoara activitate iar toti colegi mei ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului dupa revenirea salariatei din concediu de creștere a copilului atunci când firma face restructurări și reorganizează firma. Raisa2019 Raisa2019 Buna ziua, As dori o indrumare legata de urmatoarea situatie: - vreau sa ma intorc la serviciu cu trei luni mai repede din CCC pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
drepturi la revenirea din concediu pentru ingrijirea copilului ancalilis ancalilis Buna ziua! Peste 4 luni se termina cei doi ani de concediu de ingrijire copil si urmeaza sa ma intorc la munca.Am lucrat la o companie multinationala care are ... (vezi toată discuția)